-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 275.7 קק״ל 551.5 קק״לפחמימות 8.6 גרם 17.1 גרםשומן 24.1 גרם 48.2 גרםנתרן 32.8 מ״ג 65.5 מ״גחלבון 5.1 גרם 10.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 12.2 גרם 24.4 גרםכולסטרול 57.0 מ״ג 114.0 מ״גסידן 32.6 מ״ג 65.1 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 38.1 מ״ג 76.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 275.7 קק״ל 551.5 קק״לפחמימות 8.6 גרם 17.1 גרםשומן 24.1 גרם 48.2 גרםנתרן 32.8 מ״ג 65.5 מ״גחלבון 5.1 גרם 10.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 12.2 גרם 24.4 גרםכולסטרול 57.0 מ״ג 114.0 מ״גסידן 32.6 מ״ג 65.1 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 38.1 מ״ג 76.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כף שמן זית
-
1 שן שוםכתושה
-
250 גרם ברוקוליטרי או קפוא
-
1 ליטר מים רותחיםעד לכיסוי הברוקולי
-
1 קורט מלח הימלאיה
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
100 מ"ל שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את השום עד להזהבה קלה.
- מוסיפים ברוקולי, מים, מלח ופלפל, ומבשלים עד שהברוקולי מתרכך.
- מוסיפים את השמנת וטוחנים עם בלנדר מוט למרקם חלק.
- מתקנים תיבול ומגישים חם.
הערות
- למרק סמיך ועשיר יותר, אפשר להוסיף מעט חמאה או גבינת פרמזן מגוררת בעת ההגשה.
- אם אתם אוהבים תוספות קראנצ'יות, נסו לפזר מעל מעט גרעיני דלעת קלויים.
הערות
- למרק סמיך ועשיר יותר, אפשר להוסיף מעט חמאה או גבינת פרמזן מגוררת בעת ההגשה.
- אם אתם אוהבים תוספות קראנצ'יות, נסו לפזר מעל מעט גרעיני דלעת קלויים.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)