סלמון בתנור עם עשבי תיבול

סלמון בתנור ב-10 דקות עבודה, כשרוצים חלבון טעים, מזין ובריא בלי העבודה הקשה! מושלם להגשה עם ירקות מוקפצים או טריים
סלמון בתנור ב-10 דקות עבודה, כשרוצים חלבון טעים, מזין ובריא בלי העבודה הקשה! מושלם להגשה עם ירקות מוקפצים או טריים
  • גולדי אלישר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 291.1 קק״ל 1164.5 קק״ל
    פחמימות 2.2 גרם 8.9 גרם
    שומן 16.8 גרם 67.1 גרם
    נתרן 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    חלבון 31.0 גרם 123.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.8 מ״ג 15.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 10.0 מ״ג 40.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 291.1 קק״ל 1164.5 קק״ל
    פחמימות 2.2 גרם 8.9 גרם
    שומן 16.8 גרם 67.1 גרם
    נתרן 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    חלבון 31.0 גרם 123.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.8 מ״ג 15.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 10.0 מ״ג 40.1 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
מתכוני דגים
גולדי אלישר
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. בקערה קטנה, מערבבים את שמן הזית, טחינה, שום, טימין, פטרוזיליה, מלח ופלפל ליצירת מרינדה.
  3. מניחים את הפילטים של הסלמון בתבנית ומורחים עליהם את המרינדה באופן שווה.
  4. אופים במשך 12-15 דקות, תלוי בעובי הפילה, עד שהסלמון נאפה אך נשאר עסיסי. אם רוצים קרום פריך, ניתן לאפות עוד 2-3 דקות על חום גבוה יותר בסיום.
  5. לקישוט ניתן לפזר אגוזי מלך כתושים ופטרוזליה קצוצה.

מוזמנים להיכנס לקבוצת הפייסבוק ולעמוד האינסטגרם של גולדי.


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות