אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- בקערה קטנה, מערבבים את שמן הזית, טחינה, שום, טימין, פטרוזיליה, מלח ופלפל ליצירת מרינדה.
- מניחים את הפילטים של הסלמון בתבנית ומורחים עליהם את המרינדה באופן שווה.
- אופים במשך 12-15 דקות, תלוי בעובי הפילה, עד שהסלמון נאפה אך נשאר עסיסי. אם רוצים קרום פריך, ניתן לאפות עוד 2-3 דקות על חום גבוה יותר בסיום.
- לקישוט ניתן לפזר אגוזי מלך כתושים ופטרוזליה קצוצה.
תגובות (0)