קציצות דגים עם ירקות ירוקים

קציצות דגים עסיסיות, קלילות ומלאות טעם בזכות הבצל, הצ׳ילי, הג׳ינג׳ר ועשבי התיבול. קציצות דגים עם ירקות ירוקים היא ארוחה טעימה ומזינה
קציצות דגים עסיסיות, קלילות ומלאות טעם בזכות הבצל, הצ׳ילי, הג׳ינג׳ר ועשבי התיבול. קציצות דגים עם ירקות ירוקים היא ארוחה טעימה ומזינה
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 329.2 קק״ל 1317.0 קק״ל
    פחמימות 12.5 גרם 50.1 גרם
    שומן 16.8 גרם 67.1 גרם
    נתרן 417.0 מ״ג 1668.0 מ״ג
    חלבון 34.6 גרם 138.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.1 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.5 גרם
    כולסטרול 77.5 מ״ג 310.0 מ״ג
    סידן 110.6 מ״ג 442.3 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 761.1 מ״ג 3044.4 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 329.2 קק״ל 1317.0 קק״ל
    פחמימות 12.5 גרם 50.1 גרם
    שומן 16.8 גרם 67.1 גרם
    נתרן 417.0 מ״ג 1668.0 מ״ג
    חלבון 34.6 גרם 138.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.1 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.5 גרם
    כולסטרול 77.5 מ״ג 310.0 מ״ג
    סידן 110.6 מ״ג 442.3 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 761.1 מ״ג 3044.4 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות דגים

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

קציצות דגים עם ירקות ירוקים2
קציצות דגים עם ירקות ירוקים. צילום: חיה טבואדה
  1. מכינים את הקציצות: קוצצים את הדג בעזרת סכין (מעבד מזון יהרוס את המרקם), תחילה לקוביות קטנות ואז ממשיכים עד שמתקבלים פירורים. מעבירים לקערה.  
  2. קוצצים את הבצל, הצ’ילי, הג’ינג’ר, הבצל הירוק ועלי הכוסברה במעבד מזון עד לקבלת מחית ירוקה וארומטית, שאותה מוסיפים לקערת הדג.

    קציצות דגים עם ירקות ירוקים3
    קוצצים את הירקות לדגים במעבד המזון. צילום: חיה טבואדה

  3. מוסיפים גם מלח, פלפל שחור וכף שמן זית ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומעבירים למקרר להתייצבות למשך כחצי שעה.
  4. בינתיים מכינים את הירוקים: בסיר עם מי מלח רותחים חולטים את הירוקים 2-3 דקות עד לריכוך ומעבירים למי קרח לעצירת הבישול.
  5. מכינים רוטב: מערבבים בקערה שמן זית, לימון כבוש, שום, מלח ופלפל. מוסיפים את הירוקים החלוטים ומערבבים.
  6. מוציאים את תערובת הדג מהמקרר ויוצרים ממנה קציצות עגולות ופחוסות.
  7. מחממים מחבת נון סטיק עם מעט שמן זית ומטגנים את הקציצות 2-3 דקות מכל צד, עד שהקציצות מזהיבות יפה.
  8. באותה מחבת מקפיצים את הירוקים ומגישים לצד הקציצות.
קציצות דגים עם ירקות ירוקים
קציצות דגים עם ירקות ירוקים. צילום: חיה טבואדה
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות