-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 231.1 קק״ל 924.2 קק״לפחמימות 15.9 גרם 63.7 גרםשומן 16.1 גרם 64.3 גרםנתרן 0.5 מ״ג 2.1 מ״גחלבון 9.1 גרם 36.6 גרםסיבים תזונתיים 8.9 גרם 35.5 גרםשומן רווי 4.9 גרם 19.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 168.6 מ״ג 674.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 89.7 מ״ג 358.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות16 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 231.1 קק״ל 924.2 קק״לפחמימות 15.9 גרם 63.7 גרםשומן 16.1 גרם 64.3 גרםנתרן 0.5 מ״ג 2.1 מ״גחלבון 9.1 גרם 36.6 גרםסיבים תזונתיים 8.9 גרם 35.5 גרםשומן רווי 4.9 גרם 19.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 168.6 מ״ג 674.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 89.7 מ״ג 358.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 חצילים גדוליםחצויים לאורכם
-
4 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
5 כפות רוטב עגבניות מוכן
-
100 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
8 עגבניות שרי בינוניותחצויות
-
1 חופן בזיליקוםעלים קצוצים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מניחים את חצאי החציל בתבנית, חורצים שתי וערב בבשר החציל ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל. אופים 20 דקות לריכוך ראשוני והזהבה קלה.
- מפזרים על כל חצי חציל רוטב עגבניות, מפזרים מוצרלה ושרי. מחזירים לתנור ואופים עוד 10 דקות-רבע שעה עד שהכל זהוב ומבעבע. מפזרים בזיליקום ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מניחים את חצאי החציל בתבנית, חורצים שתי וערב בבשר החציל ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל. אופים 20 דקות לריכוך ראשוני והזהבה קלה.
- מפזרים על כל חצי חציל רוטב עגבניות, מפזרים מוצרלה ושרי. מחזירים לתנור ואופים עוד 10 דקות-רבע שעה עד שהכל זהוב ומבעבע. מפזרים בזיליקום ומגישים.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)