קרפצ’יו זוקיני

קרפצ'יו זוקיני היא מנת אירוח מרשימה שאפשר להכין בקלות. אם יש זוקיני בשני צבעים, ירוק וצהוב - מומלץ מאוד לשלב ביניהם!
קרפצ'יו זוקיני היא מנת אירוח מרשימה שאפשר להכין בקלות. אם יש זוקיני בשני צבעים, ירוק וצהוב - מומלץ מאוד לשלב ביניהם!
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 182.3 קק״ל 729.2 קק״ל
    פחמימות 8.3 גרם 33.0 גרם
    שומן 15.7 גרם 63.0 גרם
    נתרן 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 13.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.4 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 49.2 מ״ג 196.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 420.0 מ״ג 1679.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    8 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 182.3 קק״ל 729.2 קק״ל
    פחמימות 8.3 גרם 33.0 גרם
    שומן 15.7 גרם 63.0 גרם
    נתרן 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 13.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.4 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 49.2 מ״ג 196.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 420.0 מ״ג 1679.8 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את הזוקיני לרצועות דקיקות בעזרת קולפן ירקות. מערבבים אותן עם 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל.
  2. במחבת פסים עם כף שמן זית צורבים את הזוקיני כדקה מכל צד. מסדרים יפה בצלחת הגשה.
  3. מערבבים את העגבנייה המגוררת עם הצ’ילי החריף, מיץ וקליפת לימון ו-2 כפות שמן זית שנותרו ויוצקים על הזוקיני בטפטופים.
  4. מפזרים את עלי הבזיליקום והצנוברים ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות