פיצה חציל

אחרי הזהבה ראשונית של החצילים מוסיפים את כל מה שאנחנו אוהבים בפיצה טובה – רוטב עגבניות, מוצרלה ועגבניות שרי ומחזירים לתנור להזהבה יפה
אחרי הזהבה ראשונית של החצילים מוסיפים את כל מה שאנחנו אוהבים בפיצה טובה – רוטב עגבניות, מוצרלה ועגבניות שרי ומחזירים לתנור להזהבה יפה
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 221.9 קק״ל 887.8 קק״ל
    פחמימות 13.8 גרם 55.0 גרם
    שומן 16.0 גרם 64.0 גרם
    נתרן 180.5 מ״ג 722.1 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 35.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 30.4 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 19.6 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 59.0 מ״ג
    סידן 165.2 מ״ג 660.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 89.7 מ״ג 358.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 221.9 קק״ל 887.8 קק״ל
    פחמימות 13.8 גרם 55.0 גרם
    שומן 16.0 גרם 64.0 גרם
    נתרן 180.5 מ״ג 722.1 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 35.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 30.4 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 19.6 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 59.0 מ״ג
    סידן 165.2 מ״ג 660.7 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 89.7 מ״ג 358.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מניחים את חצאי החציל בתבנית, חורצים שתי וערב בבשר החציל ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל. אופים 20 דקות לריכוך ראשוני והזהבה קלה.
  3. מפזרים על כל חצי חציל רוטב עגבניות, מפזרים מוצרלה ושרי. מחזירים לתנור ואופים עוד 10 דקות-רבע שעה עד שהכל זהוב ומבעבע. מפזרים בזיליקום ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות