-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 57.7 קק״ל 923.5 קק״לפחמימות 0.6 גרם 10.0 גרםשומן 4.8 גרם 76.7 גרםנתרן 53.9 מ״ג 861.9 מ״גחלבון 3.0 גרם 48.3 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 9.1 גרםשומן רווי 2.3 גרם 36.9 גרםכולסטרול 4.6 מ״ג 74.1 מ״גסידן 31.5 מ״ג 504.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 68.7 מ״ג 1099.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-20 דק׳
-
פחמימות1 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 57.7 קק״ל 923.5 קק״לפחמימות 0.6 גרם 10.0 גרםשומן 4.8 גרם 76.7 גרםנתרן 53.9 מ״ג 861.9 מ״גחלבון 3.0 גרם 48.3 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 9.1 גרםשומן רווי 2.3 גרם 36.9 גרםכולסטרול 4.6 מ״ג 74.1 מ״גסידן 31.5 מ״ג 504.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 68.7 מ״ג 1099.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.7 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 יחידה אצות נוריחתוכה ל-16 ריבועים
-
100 גרם סלמון מעושןחתוך לרצועות מלבניות
-
100 גרם עלי תרד קפואיםמופשרים (או עלי תרד מאודים, סחוטים וקצוצים)
-
100 גרם גבינת בריחתוכה לקוביות
-
2 כפות גבינת שמנת
-
1/2 אבוקדו בינוניחתוך לרצועות דקות
אופן הכנה
- עוטפים תבנית קוביות קרח בניילון נצמד ומרכיבים את המנה לפי הסדר הבא:
- שמים ריבוע קטן של אצת נורי
- מניחים מעל האצה רצועת סלמון מעושן
- מוסיפים תרד
- מוסיפים שכבת גבינת שמנת
- מוסיפים קוביית גבינת ברי
- סוגרים עם רצועת אבוקדו
- סוגרים עם ניילון נצמד מכניסים למקרר לשעתיים.
- מוציאים, מחלצים מהתבנית ואוכלים. בתיאבון
אופן הכנה
- עוטפים תבנית קוביות קרח בניילון נצמד ומרכיבים את המנה לפי הסדר הבא:
- שמים ריבוע קטן של אצת נורי
- מניחים מעל האצה רצועת סלמון מעושן
- מוסיפים תרד
- מוסיפים שכבת גבינת שמנת
- מוסיפים קוביית גבינת ברי
- סוגרים עם רצועת אבוקדו
- סוגרים עם ניילון נצמד מכניסים למקרר לשעתיים.
- מוציאים, מחלצים מהתבנית ואוכלים. בתיאבון
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון - שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)