דונאטס אפוי מטריף – דל פחמימה וקיטוגני
דונאטס דל פחמימה קיטוגני שהוא פשוט הדבר הכי טוב שאתם יכולים להכין לעצמכם בחנוכה הקרוב! הכי מומלץ לצפות בשוקולד מריר ושבבי קוקוס - פשוט ביס מושלם
דונאטס דל פחמימה קיטוגני שהוא פשוט הדבר הכי טוב שאתם יכולים להכין לעצמכם בחנוכה הקרוב! הכי מומלץ לצפות בשוקולד מריר ושבבי קוקוס - פשוט ביס מושלם
- גולדי אלישר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 109.4 קק״ל 656.6 קק״לפחמימות 7.8 גרם 47.0 גרםשומן 8.9 גרם 53.2 גרםנתרן 12.9 מ״ג 77.3 מ״גחלבון 4.3 גרם 25.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.9 גרם 5.4 גרםכולסטרול 42.2 מ״ג 253.2 מ״גסידן 47.5 מ״ג 284.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 22.8 מ״ג 136.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות8 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 109.4 קק״ל 656.6 קק״לפחמימות 7.8 גרם 47.0 גרםשומן 8.9 גרם 53.2 גרםנתרן 12.9 מ״ג 77.3 מ״גחלבון 4.3 גרם 25.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.9 גרם 5.4 גרםכולסטרול 42.2 מ״ג 253.2 מ״גסידן 47.5 מ״ג 284.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 22.8 מ״ג 136.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק דונאטס
-
1 כוס קמח שקדים
-
2 כפות חמאת שקדים
-
1 ביצה M
-
3 כפות תחליף סוכר סוויטאנגו
-
1/4 כוס חלב סויה
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות חום עליון תחתון ומשמנים היטב תבנית דונאטס.
- מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח השקדים, הסוויטאנגו ואבקת האפייה.
- טורפים בקערה נפרדת את הביצה עם חמאת השקדים, חלב הסויה ותמצית הווניל עד שהתערובת אחידה.
- משלבים את החומרים הרטובים עם היבשים ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
- מוזגים את הבלילה לתבנית דונאטס עד 3/4 מגובה התבנית.
- אופים בתנור במשך 12-15 דקות, עד שהדונאטס מזהיבים קלות וקיסם יוצא יבש.
- מצננים מעט לפני שמחלצים את הדונאטס מהתבנית.
- לקישוט (אופציונלי): ממיסים שוקולד 85% עם כפית שמן קוקוס וטובלים את הדונאטס. מפזרים שבבי קוקוס או שקדים גרוסים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות חום עליון תחתון ומשמנים היטב תבנית דונאטס.
- מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח השקדים, הסוויטאנגו ואבקת האפייה.
- טורפים בקערה נפרדת את הביצה עם חמאת השקדים, חלב הסויה ותמצית הווניל עד שהתערובת אחידה.
- משלבים את החומרים הרטובים עם היבשים ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
- מוזגים את הבלילה לתבנית דונאטס עד 3/4 מגובה התבנית.
- אופים בתנור במשך 12-15 דקות, עד שהדונאטס מזהיבים קלות וקיסם יוצא יבש.
- מצננים מעט לפני שמחלצים את הדונאטס מהתבנית.
- לקישוט (אופציונלי): ממיסים שוקולד 85% עם כפית שמן קוקוס וטובלים את הדונאטס. מפזרים שבבי קוקוס או שקדים גרוסים.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)