מאפינס בננה וחמאת בוטנים
קבלו מתכון של מאפינס בננה עסיסיים וטעימים, שמכינים מחומרי גלם טובים ומזינים - בננות בשלות, חמאת בוטנים ופקאנים. היכנסו עכשיו לאתר והתחילו בהכנה
קבלו מתכון של מאפינס בננה עסיסיים וטעימים, שמכינים מחומרי גלם טובים ומזינים - בננות בשלות, חמאת בוטנים ופקאנים. היכנסו עכשיו לאתר והתחילו בהכנה
- מערכת Happy Food
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 105.9 קק״ל 1905.4 קק״לפחמימות 3.8 גרם 68.9 גרםשומן 8.1 גרם 146.4 גרםנתרן 3.4 מ״ג 62.0 מ״גחלבון 4.5 גרם 80.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 21.2 גרםשומן רווי 0.7 גרם 13.1 גרםכולסטרול 65.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 12.0 מ״ג 216.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 59.4 מ״ג 1068.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות4 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 105.9 קק״ל 1905.4 קק״לפחמימות 3.8 גרם 68.9 גרםשומן 8.1 גרם 146.4 גרםנתרן 3.4 מ״ג 62.0 מ״גחלבון 4.5 גרם 80.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 21.2 גרםשומן רווי 0.7 גרם 13.1 גרםכולסטרול 65.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 12.0 מ״ג 216.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 59.4 מ״ג 1068.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.8 מ״גסגור
מאפינס בננה הוא קינוח כל ומדויק עם כמות פחמימה שסוגרת פינה בדיוק למנת הביניים לצד הקפה או התה. השילוב של הבננה עם חמאת הבוטנים הוא כל כך מדויק שתרצו להכין מאפינס בננה כל שבוע מחדש!
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפינס בננה
-
125גרם או 1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית
-
4 ביצים L
-
2 בננות בינוניותבשלות מאוד, מרוסקות במזלג
-
1 כפית אבקת אפייה
-
3 כפות אגוזי פקאן טבעייםקצוצים
קישוט
-
1/2 כוס אגוזי פקאן טבעיים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו ומרפדים תבנית שקעים בנייר אפייה.
- מערבבים את כל חומרי המאפינס לתערובת אחידה.
- מחלקים את התערובת בין השקעים בצורה שווה ומניחים על פני התערובת פקאן לקישוט.
- אופים 12-15 דקות, עד שהמאפינס תפוחים וזהובים. מצננים ומחלצים ושומרים בכלי סגור.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו ומרפדים תבנית שקעים בנייר אפייה.
- מערבבים את כל חומרי המאפינס לתערובת אחידה.
- מחלקים את התערובת בין השקעים בצורה שווה ומניחים על פני התערובת פקאן לקישוט.
- אופים 12-15 דקות, עד שהמאפינס תפוחים וזהובים. מצננים ומחלצים ושומרים בכלי סגור.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
תקנו את סעיף מס’ 4 במתכון. זה מאפין בננות, לא תפוחים.
היי אייל, לא כתוב תפּוחים (פרי) אלא תפוחים (אווריריים, מלשון תפיחה)
איפה שיבולת השועל?
היי ענבל, אין שיבולת שועל במתכון, מתנצלים על התקלה. תודה על עירור תשומת הלב, הסרנו את שיבולת השועל מהתקציר