חרדל דיז’ון
סלט סלק, סלרי ופקאנים
סלק הוא ירק שורש בעל טעם מיוחד וצבע משגע. סלט סלק עשיר במרקמים וטעמים ויכול להתאים כמעט לכל ארוחה. אפשר להשתמש בסלק מבושל לקיצור תהליכים
סלט ירקות TO GO
טייק אווי בריא, מהמטבח הפרטי. הסידור בשכבות הירקות בצנצנת מבטיח סלט ירקות רענן, שמתאים לשינוע. אפשר להחליף את הקינואה בבורגול או באורז מלא
סלט ביצים
כדי שיצא סלט ביצים טעים לא חייבים להעמיס במיונז. הכי חשוב להוסיף כמות יפה של בצל מטוגן ולתבל בשפע של פלפל שחור
קדירת עוף ופטריות ביין לבן
כרעי עוף מבושלות בקדירה עם ירקות שורש, יין לבן, שום, חרדל ותימין, שיוצרים נתחי עוף בטעמים וניחוחות של ביסטרו צרפתי. טעים גם למחרת
סלט קינואה וברוקולי
סלט קינואה הוא הזדמנות מושלמת להכיר את הקינואה, לשלב אותה בתפריט וליהנות מסגולותיה שלה. הקינואה מוסיפה לסלט טעם אגוזי ומרקם קראנצ׳י
סלט ניסואז
סלט ניסואז הוא דוגמה נפלאה לשילוב בין ירקות טריים, שומנים טובים וחלבונים איכותיים שהם הסוד לארוחה טובה, בריאה ומאוזנת