סלט ירקות TO GO

טייק אווי בריא, מהמטבח הפרטי. הסידור בשכבות הירקות בצנצנת מבטיח סלט ירקות רענן, שמתאים לשינוע. אפשר להחליף את הקינואה בבורגול או באורז מלא
טייק אווי בריא, מהמטבח הפרטי. הסידור בשכבות הירקות בצנצנת מבטיח סלט ירקות רענן, שמתאים לשינוע. אפשר להחליף את הקינואה בבורגול או באורז מלא
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    37 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 673.8 קק״ל 673.8 קק״ל
    פחמימות 37.0 גרם 37.0 גרם
    שומן 36.5 גרם 36.5 גרם
    נתרן 17.5 מ״ג 17.5 מ״ג
    חלבון 26.7 גרם 26.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 6.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 67.3 מ״ג 67.3 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 375.1 מ״ג 375.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    37 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 673.8 קק״ל 673.8 קק״ל
    פחמימות 37.0 גרם 37.0 גרם
    שומן 36.5 גרם 36.5 גרם
    נתרן 17.5 מ״ג 17.5 מ״ג
    חלבון 26.7 גרם 26.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 6.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 67.3 מ״ג 67.3 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 375.1 מ״ג 375.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

 אופן הכנה

  1. מבשלים את הקינואה על פי הוראות היצרן.
  2. מכינים את הרוטב: מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת גדולה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הבצל הסגול, כדי לתת לו הזדמנות להתרכך ברוטב.
  3. מוסיפים מעליו את הקינואה ומוסיפים בשכבות את הירקות, החסה, האגוזים והגבינה הבולגרית. סוגרים עם מכסה ושומרים במקום קריר עד להגשה.
  4. הופכים את הצנצנת לצלחת עמוקה ונהנים מסלט עשיר, מתובל היטב ומשביע.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים