טימין טרי

חציל שלם קלוי בתנור עם טחינה ועגבניות צלויות

חציל שלם קלוי בתנור עם טחינה ועגבניות צלויות

חציל שלם קלוי בתנור שמגישים עם עגבניות צלויות וטחינה חלקה נפלאה. תוספת מעולה לשולחן הסלטים בערב שבת או חג, גרסה מיוחדת למנה הקלאסית
פרגיות במרינדה של תפוזים וסומק

פרגיות במרינדה של תפוזים וסומאק

העיקרית עם התיבול הכי מיוחד שיש - פרגיות במרינדה עם מיץ תפוזים סחוט טרי, סומאק ובצל ירוק. טעמים מיוחדים למנה קלה ומהירה להכנה
תבשיל צלעות בקר עם דלעת ובצלצלי שאלוט

תבשיל צלעות בקר עם דלעת ובצלצלי שאלוט

אין שולחן חג בלי בשר עסיסי בבישול ארוך - מתכון מושלם של תבשיל צלעות בקר עם פטריות, דלעת ובצלצלי שאלוט ברוטב יין אדום וקינמון
פילה דג בתנור בעשבי תיבול עם עגבניות ושעועית ירוקה

פילה דג בתנור בעשבי תיבול עם עגבניות שרי ושעועית ירוקה

דג בתנור עם עשבי תיבול, עגבניות שרי ושעועית ירוקה - ארוחה מהירה טעימה שמכינים בתוך פחות מחצי שעה - ממש כמו במסעדות ים תיכוניות
גראטן ירקות לכל המשפחה

גראטן ירקות לכל המשפחה

גראטן ירקות משגע וצבעוני שכל בני המשפחה יאהבו! הוא עשיר בירקות מגוונים, גבינות מעולות ושמנת, נפלא לבראנץ' או כל ארוחה חלבית
מרק בצל

מרק בצל

תהליך האידוי של טבעות הבצל, הגזר והטימין כשמכינים מרק בצל מוציא מהם ארומה וטעמים נפלאים, מנחמים ומרגיעים
פטה טבעוני

פטה טבעוני

פטה טבעוני וטעים, כי גם לנמנעים מכבד מגיע ממרח מוצלח וטעים לחג. כאן למשל החצילים והקשיו יוצרים יחד ממרח טעים במרקם קרמי שמזכיר פטה כבד
אוסובוקו עגל ים תיכוני

אוסובוקו עגל ים תיכוני

אוסובוקו הוא נתח הדורש בישול ארוך, שבסופו מתקבל נתח טעים ונימוח שנופל מהעצם. כדי לקבל אסאדו רך, מומלץ לקחת את הזמן ולהכין אותו מראש
קדירת עוף ופטריות ביין לבן

קדירת עוף ופטריות ביין לבן

כרעי עוף מבושלות בקדירה עם ירקות שורש, יין לבן, שום, חרדל ותימין, שיוצרים נתחי עוף בטעמים וניחוחות של ביסטרו צרפתי. טעים גם למחרת
כרוב בתנור

כרוב בתנור

כרוב בתנור זה מעדן מפתיע. אפשר לאפות בתנור, לצלות מכוסה על הגריל או בטאבון. התיבול כאן הוא בסיסי ואפשר לשנות אותו לפי סגנון הארוחה
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים