סלט ירקות TO GO
טייק אווי בריא, מהמטבח הפרטי. הסידור בשכבות הירקות בצנצנת מבטיח סלט ירקות רענן, שמתאים לשינוע. אפשר להחליף את הקינואה בבורגול או באורז מלא
טייק אווי בריא, מהמטבח הפרטי. הסידור בשכבות הירקות בצנצנת מבטיח סלט ירקות רענן, שמתאים לשינוע. אפשר להחליף את הקינואה בבורגול או באורז מלא
- מערכת Happy Food
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 673.8 קק״ל 673.8 קק״לפחמימות 37.0 גרם 37.0 גרםשומן 36.5 גרם 36.5 גרםנתרן 17.5 מ״ג 17.5 מ״גחלבון 26.7 גרם 26.7 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 6.7 גרםשומן רווי 6.4 גרם 6.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 67.3 מ״ג 67.3 מ״גברזל 1.2 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 295.9 מ״ג 295.9 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות37 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 673.8 קק״ל 673.8 קק״לפחמימות 37.0 גרם 37.0 גרםשומן 36.5 גרם 36.5 גרםנתרן 17.5 מ״ג 17.5 מ״גחלבון 26.7 גרם 26.7 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 6.7 גרםשומן רווי 6.4 גרם 6.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 67.3 מ״ג 67.3 מ״גברזל 1.2 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 295.9 מ״ג 295.9 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״גסגור
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1/2 בצל סגול קטןפרוס
-
25 גרם קינואה
-
4 עלי כרוב לבןחתוכים דק
-
1 פלפל אדום קטןחתוך לקוביות
-
1 גבעול סלריקצוץ
-
3 עלי חסות ערביותחתוכים גס
-
1 חופן אגוזי מלךאו אגוזי לוז/פקאן, קצוצים
-
50 גרם גבינה בולגרית 5%
רוטב
-
2 כפות שמן זית
-
1/4 כפית חרדל דיז’ון
-
1/2 שן שוםכתושה
-
1 כף חומץ תפוחים
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מבשלים את הקינואה על פי הוראות היצרן.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת גדולה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הבצל הסגול, כדי לתת לו הזדמנות להתרכך ברוטב.
- מוסיפים מעליו את הקינואה ומוסיפים בשכבות את הירקות, החסה, האגוזים והגבינה הבולגרית. סוגרים עם מכסה ושומרים במקום קריר עד להגשה.
- הופכים את הצנצנת לצלחת עמוקה ונהנים מסלט עשיר, מתובל היטב ומשביע.
אופן הכנה
- מבשלים את הקינואה על פי הוראות היצרן.
- מכינים את הרוטב: מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת גדולה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הבצל הסגול, כדי לתת לו הזדמנות להתרכך ברוטב.
- מוסיפים מעליו את הקינואה ומוסיפים בשכבות את הירקות, החסה, האגוזים והגבינה הבולגרית. סוגרים עם מכסה ושומרים במקום קריר עד להגשה.
- הופכים את הצנצנת לצלחת עמוקה ונהנים מסלט עשיר, מתובל היטב ומשביע.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)