סלט מלפפונים

סלט מלפפונים ביתי, חמצמץ ומתובל בשום ושמיר, שתוספת הצנוניות מעניקה לו חריפות קלה ומרעננת. אפשר לשבור את החמצמצות בחצי כפית מייפל או ממתיק אחר
סלט מלפפונים ביתי, חמצמץ ומתובל בשום ושמיר, שתוספת הצנוניות מעניקה לו חריפות קלה ומרעננת. אפשר לשבור את החמצמצות בחצי כפית מייפל או ממתיק אחר
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 151.6 קק״ל 606.4 קק״ל
    פחמימות 8.7 גרם 34.7 גרם
    שומן 12.8 גרם 51.3 גרם
    נתרן 7.1 מ״ג 28.5 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 7.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 65.8 מ״ג 263.3 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 675.5 מ״ג 2702.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 151.6 קק״ל 606.4 קק״ל
    פחמימות 8.7 גרם 34.7 גרם
    שומן 12.8 גרם 51.3 גרם
    נתרן 7.1 מ״ג 28.5 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 7.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 7.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 65.8 מ״ג 263.3 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 675.5 מ״ג 2702.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. פורסים את הצנוניות ואת המלפפונים לפרוסות בעובי דק ואחיד ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים שמיר ומערבבים.
  3. מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת, טועמים ומתקנים תיבול.
  4. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים.

    הערות

    • כל השומן בסלט איכותי ומקורו בשמן זית
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים