פאי תפוחים עם קראמבל

פאי תפוחים דל פחמימה על קראמבל פריך מעל - הקינוח המושלם לכל ארוחה בלי חשש להפרת איזון הסוכר
פאי תפוחים דל פחמימה על קראמבל פריך מעל - הקינוח המושלם לכל ארוחה בלי חשש להפרת איזון הסוכר
  • שיר אלפי-זגר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.3 קק״ל 3013.9 קק״ל
    פחמימות 13.9 גרם 83.2 גרם
    שומן 46.5 גרם 278.9 גרם
    נתרן 30.7 מ״ג 184.0 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 48.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 18.8 גרם 112.7 גרם
    כולסטרול 120.9 מ״ג 725.4 מ״ג
    סידן 98.1 מ״ג 588.7 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 22.7 מ״ג 136.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.3 קק״ל 3013.9 קק״ל
    פחמימות 13.9 גרם 83.2 גרם
    שומן 46.5 גרם 278.9 גרם
    נתרן 30.7 מ״ג 184.0 מ״ג
    חלבון 8.1 גרם 48.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 18.8 גרם 112.7 גרם
    כולסטרול 120.9 מ״ג 725.4 מ״ג
    סידן 98.1 מ״ג 588.7 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 22.7 מ״ג 136.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
מתכוני קינוחים ללא סוכר
שיר אלפי-זגר
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הקלתית: מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות חום עליון תחתון.
  2. בקערה רחבה מערבבים את כל המצרכים עד שנוצר בצק אחיד.
  3. משטחים 2/3 מהבצק על תבנית עגולה 18 סנטימטר.
  4. מכניסים את הקלתית ל-8 דקות עד שמזהיבה ופריכה.
  5. מכינים את המלית: מרתיחים בסיר את החמאה, קוביות תפוח העץ וקינמון למשך 7 דקות.
  6. מסננים מנוזלים בעזרת מסננת.
  7. מוסיפים את מחית תפוחי העץ ומערבבים לתערובת אחידה.
  8. שופכים על הקלתית.
  9. את הבצק שנותר מרדדים ומסדרים מעל ברצועות.
  10. מכניסים לתנור לאפייה למשך 15 דקות עד להשחמה. בתיאבון!

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (16)

    Avatar

      Avatar
      ענת גביש

      היי, דייקתי במרכיבי הקלתית והיא יצאה רטובה מאוד, לא בצקית 😔 ואחרי 8 דקות עדיין רטובה לגמרי בתנור. מה עשיתי לא בסדר?

        Avatar
        מערכת Foody

        היי ענת, שימי לב לכמויות המדויקות של קמח השקדים

    הצג עוד

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות