אוסובוקו עגל ים תיכוני

אוסובוקו הוא נתח הדורש בישול ארוך, שבסופו מתקבל נתח טעים ונימוח שנופל מהעצם. כדי לקבל אסאדו רך, מומלץ לקחת את הזמן ולהכין אותו מראש
אוסובוקו הוא נתח הדורש בישול ארוך, שבסופו מתקבל נתח טעים ונימוח שנופל מהעצם. כדי לקבל אסאדו רך, מומלץ לקחת את הזמן ולהכין אותו מראש
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 222.0 קק״ל 1331.9 קק״ל
    פחמימות 19.0 גרם 114.2 גרם
    שומן 14.5 גרם 87.3 גרם
    נתרן 173.0 מ״ג 1037.8 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 22.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 11.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 34.5 מ״ג 206.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 424.4 מ״ג 2546.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 222.0 קק״ל 1331.9 קק״ל
    פחמימות 19.0 גרם 114.2 גרם
    שומן 14.5 גרם 87.3 גרם
    נתרן 173.0 מ״ג 1037.8 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 22.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 11.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 34.5 מ״ג 206.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 424.4 מ״ג 2546.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1.  מחממים סיר עם שמן זית. מוסיפים את נתחי האוסובוקו, מתבלים במלח ופלפל וצורביםאת הנתחים 10 דקות מכל צד.
  2. מוסיפים לסיר בצלים, גזרים, טימין, שום, זיתים ועגבניות מיובשות.
  3. מערבבים כוס מים רותחים עם רסק עגבניות, יוצקים לסיר ומוסיפים עוד 2 כוסות מים, מלח ופלפל. מכסים היטב ומעבירים לאש קטנה או לתנור למשך 3-4 שעות או עד שהבשר רך מאוד ופשוט נופל מהעצם.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות