פרגיות במרינדה של תפוזים וסומאק

העיקרית עם התיבול הכי מיוחד שיש - פרגיות במרינדה עם מיץ תפוזים סחוט טרי, סומאק ובצל ירוק. טעמים מיוחדים למנה קלה ומהירה להכנה
העיקרית עם התיבול הכי מיוחד שיש - פרגיות במרינדה עם מיץ תפוזים סחוט טרי, סומאק ובצל ירוק. טעמים מיוחדים למנה קלה ומהירה להכנה
  • ונסה חתוקאי
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 374.9 קק״ל 1499.4 קק״ל
    פחמימות 5.8 גרם 23.4 גרם
    שומן 17.8 גרם 71.4 גרם
    נתרן 658.9 מ״ג 2635.7 מ״ג
    חלבון 46.7 גרם 186.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 14.2 מ״ג 56.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 374.9 קק״ל 1499.4 קק״ל
    פחמימות 5.8 גרם 23.4 גרם
    שומן 17.8 גרם 71.4 גרם
    נתרן 658.9 מ״ג 2635.7 מ״ג
    חלבון 46.7 גרם 186.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.9 מ״ג 11.6 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 14.2 מ״ג 56.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
עוף
ונסה חתוקאי
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרינדה

טיגון

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בקערה, מערבבים יחד את כל מצרכי המרינדה ומוסיפים את הפרגיות. מניחים במקרר לחצי שעה.

    פרגיות במרינדה של תפוזים וסומק
    מערבבים את הפרגיות עם מרכיבי המרינדה. צילום: ונסה חתוקאי

  2. מחממים בסוטאז’ את שמן הזית, כשהמחבת לוהטת שולפים את הפרגיות מהמרינדה ומניחים בשמן. צולים כשתי דקות מכל צד. מוסיפים את נוזלי המרינדה, מכסים ומבשלים רבע שעה.
  3. מגישים חם לצד ירקות צלויים.
פרגיות במרינדה של תפוזים וסומק1
פרגיות במרינדה של תפוזים וסומאק. צילום: ונסה חתוקאי
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובה (1)

    Avatar

      Avatar
      צבי רובינשטיין

      מתכון טעים. תודה רבה ושנה טובה

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות