-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 374.9 קק״ל 1499.4 קק״לפחמימות 5.8 גרם 23.4 גרםשומן 17.8 גרם 71.4 גרםנתרן 658.9 מ״ג 2635.7 מ״גחלבון 46.7 גרם 186.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.9 מ״ג 11.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 14.2 מ״ג 56.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
פחמימות6 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 374.9 קק״ל 1499.4 קק״לפחמימות 5.8 גרם 23.4 גרםשומן 17.8 גרם 71.4 גרםנתרן 658.9 מ״ג 2635.7 מ״גחלבון 46.7 גרם 186.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.8 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.9 מ״ג 11.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 14.2 מ״ג 56.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פרגיות
-
800 גרם סטייק פרגיתחתוך לחתיכות גדולות
מרינדה
-
1/2 כוס מיץ תפוזיםסחוט טרי
-
1 כפית מלח דק
-
1/3 כפית פלפל שחור טחון
-
2 שיני שוםכתוש
-
1 כפית טימין טריאו יבש
-
1/2 כוס בצל ירוקקצוץ
-
1 כף סומאק
טיגון
-
3 כפות שמן זית
אופן הכנה
- בקערה, מערבבים יחד את כל מצרכי המרינדה ומוסיפים את הפרגיות. מניחים במקרר לחצי שעה.
- מחממים בסוטאז’ את שמן הזית, כשהמחבת לוהטת שולפים את הפרגיות מהמרינדה ומניחים בשמן. צולים כשתי דקות מכל צד. מוסיפים את נוזלי המרינדה, מכסים ומבשלים רבע שעה.
- מגישים חם לצד ירקות צלויים.
אופן הכנה
- בקערה, מערבבים יחד את כל מצרכי המרינדה ומוסיפים את הפרגיות. מניחים במקרר לחצי שעה.
- מחממים בסוטאז’ את שמן הזית, כשהמחבת לוהטת שולפים את הפרגיות מהמרינדה ומניחים בשמן. צולים כשתי דקות מכל צד. מוסיפים את נוזלי המרינדה, מכסים ומבשלים רבע שעה.
- מגישים חם לצד ירקות צלויים.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
מתכון טעים. תודה רבה ושנה טובה