-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 182.3 קק״ל 729.2 קק״לפחמימות 8.3 גרם 33.0 גרםשומן 15.7 גרם 63.0 גרםנתרן 3.2 מ״ג 12.8 מ״גחלבון 3.2 גרם 13.0 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.4 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 49.2 מ״ג 196.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 420.0 מ״ג 1679.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות8 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 182.3 קק״ל 729.2 קק״לפחמימות 8.3 גרם 33.0 גרםשומן 15.7 גרם 63.0 גרםנתרן 3.2 מ״ג 12.8 מ״גחלבון 3.2 גרם 13.0 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.4 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 49.2 מ״ג 196.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 420.0 מ״ג 1679.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 זוקיני ירוק גדוליםעדיף אחד ירוק ואחד צהוב
-
4 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 עגבנייה בינוניתמגוררת
-
1 פלפל צ'ילי ירוק קטןפרוס
-
2כפות או 20 גרם צנוברים קלויים
-
2 גבעולי בזיליקוםרק העלים
-
1 לימון קטןהמיץ והקליפה המגוררת
אופן הכנה
- חותכים את הזוקיני לרצועות דקיקות בעזרת קולפן ירקות. מערבבים אותן עם 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל.
- במחבת פסים עם כף שמן זית צורבים את הזוקיני כדקה מכל צד. מסדרים יפה בצלחת הגשה.
- מערבבים את העגבנייה המגוררת עם הצ’ילי החריף, מיץ וקליפת לימון ו-2 כפות שמן זית שנותרו ויוצקים על הזוקיני בטפטופים.
- מפזרים את עלי הבזיליקום והצנוברים ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את הזוקיני לרצועות דקיקות בעזרת קולפן ירקות. מערבבים אותן עם 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל.
- במחבת פסים עם כף שמן זית צורבים את הזוקיני כדקה מכל צד. מסדרים יפה בצלחת הגשה.
- מערבבים את העגבנייה המגוררת עם הצ’ילי החריף, מיץ וקליפת לימון ו-2 כפות שמן זית שנותרו ויוצקים על הזוקיני בטפטופים.
- מפזרים את עלי הבזיליקום והצנוברים ומגישים.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)