סלט קינואה וכל טוב

סלט קינואה שהוא ארוחה קלה, צבעונית ומזינה. עשירה בחומרי גלם טריים ומזינים שעושים לנו רק טוב! סלט קינואה שיכול להבטיח לנו שובע לאורך זמן
סלט קינואה שהוא ארוחה קלה, צבעונית ומזינה. עשירה בחומרי גלם טריים ומזינים שעושים לנו רק טוב! סלט קינואה שיכול להבטיח לנו שובע לאורך זמן
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    32 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 329.8 קק״ל 1978.6 קק״ל
    פחמימות 31.7 גרם 189.9 גרם
    שומן 21.6 גרם 129.8 גרם
    נתרן 4.4 מ״ג 26.5 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 25.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 22.6 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 34.2 מ״ג 205.4 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 245.4 מ״ג 1472.1 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    32 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 329.8 קק״ל 1978.6 קק״ל
    פחמימות 31.7 גרם 189.9 גרם
    שומן 21.6 גרם 129.8 גרם
    נתרן 4.4 מ״ג 26.5 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 25.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 22.6 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 34.2 מ״ג 205.4 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 245.4 מ״ג 1472.1 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

קינואה

סלט

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הקינואה: בסיר עם שמן זית, מאדים את הקינואה דקה-שתיים ומערבבים עם כף עץ. מוסיפים מים רותחים, מחזירים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כרבע שעה עד שהמים נספגים והקינואה רכה. מצננים.
  2. בינתיים, מכינים את הרוטב לסלט: מערבבים הכל בצנצנת, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  3. מכינים את הסלט: מערבבים בקערה את עשבי התיבול עם אגוזים, גרגרי רימונים ובצל ירוק. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות