כדורי תמרים ואגוזים
כדורי תמרים ואגוזים הם ממתקים מהטבע. הם גם בריאים וגם טעימים להפליא ואתם פשוט חייבים לנסות אותם. היכנסו לאתר HappyFood ותתכוננו להתמכר למתכון מטריף על אמת
כדורי תמרים ואגוזים הם ממתקים מהטבע. הם גם בריאים וגם טעימים להפליא ואתם פשוט חייבים לנסות אותם. היכנסו לאתר HappyFood ותתכוננו להתמכר למתכון מטריף על אמת
- אורלי פלאי-ברונשטיין
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 62.3 קק״ל 1868.6 קק״לפחמימות 10.0 גרם 299.3 גרםשומן 4.9 גרם 146.2 גרםנתרן 1.0 מ״ג 29.6 מ״גחלבון 1.1 גרם 32.7 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 51.3 גרםשומן רווי 0.4 גרם 13.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 9.8 מ״ג 293.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 103.9 מ״ג 3116.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות10 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 62.3 קק״ל 1868.6 קק״לפחמימות 10.0 גרם 299.3 גרםשומן 4.9 גרם 146.2 גרםנתרן 1.0 מ״ג 29.6 מ״גחלבון 1.1 גרם 32.7 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 51.3 גרםשומן רווי 0.4 גרם 13.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 9.8 מ״ג 293.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 7.0 מ״גאשלגן 103.9 מ״ג 3116.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.5 מ״גסגור
כדורי תמרים ואגוזים הם הנשנוש הקטן והמתוק האולטימטיבי לצד הקפה. הם מהירים להכנה ואפשר לשמור אותם במקפיא ולשלוף בכל פעם שרוצים, בלי לעבוד קשה! כדורי ותמרים ואגוזים הם ללא ממתיקים מלאכותיים וכוללים רק דברים טובים.
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
כדורי תמרים ואגוזים
-
200גרם או 2 כוסות אגוזי לוזמעורבבים עם אגוזי פקאן ואגוזי מלך
-
14 תמרי מג'הול בינונייםמגולענים
-
1 כף גדושה אבקת קקאו
-
1 כף שמן זית
-
1 קורט קינמון טחון
ציפוי
-
1/2 כוס פיסטוקים טבעייםטחונים או אגוזים טחונים או קוקוס טחון
אופן הכנה
- מרסקים במעבד מזון את כל מרכיבי הכדורים לקבלת עיסה אחידה.
- יוצרים מהתערובת 30 כדורים בידיים משומנות. מגלגלים אותם בקוקוס או פיסטוקים/אגוזים טחונים.
- שומרים במקרר בקופסה אטומה. נשמר היטב שבועיים-שלושה.
אופן הכנה
- מרסקים במעבד מזון את כל מרכיבי הכדורים לקבלת עיסה אחידה.
- יוצרים מהתערובת 30 כדורים בידיים משומנות. מגלגלים אותם בקוקוס או פיסטוקים/אגוזים טחונים.
- שומרים במקרר בקופסה אטומה. נשמר היטב שבועיים-שלושה.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)