גלידת אננס משני מרכיבים

אננס קפוא וטחון לבדו יודע לייצר גלידת אננס. כאן הוספנו קרם קוקוס שהולך טוב עם הטעם האקזוטי ויוצר מרקם קרמי
אננס קפוא וטחון לבדו יודע לייצר גלידת אננס. כאן הוספנו קרם קוקוס שהולך טוב עם הטעם האקזוטי ויוצר מרקם קרמי
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 3 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • פחמימות
    12 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 66.0 קק״ל 263.8 קק״ל
    פחמימות 12.0 גרם 48.0 גרם
    שומן 2.3 גרם 9.1 גרם
    נתרן 2.3 מ״ג 9.4 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 2.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.4 מ״ג 45.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 100.6 מ״ג 402.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    2
  • הכנה 3 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • פחמימות
    12 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 66.0 קק״ל 263.8 קק״ל
    פחמימות 12.0 גרם 48.0 גרם
    שומן 2.3 גרם 9.1 גרם
    נתרן 2.3 מ״ג 9.4 מ״ג
    חלבון 0.6 גרם 2.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.9 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 8.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.4 מ״ג 45.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 100.6 מ״ג 402.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכניסים למעבד מזון את האננס הקפוא עם קרם הקוקוס ומרסקים בפולסים למחית חלקה וקרמית. 
  2. מחלקים בין 4 כלי הגשה ומגישים מיד.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים