עלה דפנה

בקר מפורק ברול חסה

בקר מפורק ברול חסה

כריך מנצח ודל פחמימה - בקר מפורק ברול חסה עם ירקות טריים ומוחמצים, ארוחת צהריים או ערב נפלאה ומשביעה
בולונז שעועית ירוקה

בולונז שעועית ירוקה

איך מכינים בולונז דל פחמימה? מחליפים את הפסטה בשעועית ירוקה! בולונז שעועית ירוקה משגע, בריא וטעים במיוחד שתרצו להכין ולאכול שוב ושוב
תבשיל צלעות בקר עם דלעת ובצלצלי שאלוט

תבשיל צלעות בקר עם דלעת ובצלצלי שאלוט

אין שולחן חג בלי בשר עסיסי בבישול ארוך - מתכון מושלם של תבשיל צלעות בקר עם פטריות, דלעת ובצלצלי שאלוט ברוטב יין אדום וקינמון
מרק בצל

מרק בצל

תהליך האידוי של טבעות הבצל, הגזר והטימין כשמכינים מרק בצל מוציא מהם ארומה וטעמים נפלאים, מנחמים ומרגיעים
צלי בקר ביין אדום

צלי בקר ביין אדום

יש נתחים שכל מה שהם צריכים, זה רק זמן בישול. צלי בקר קלאסי מכינים עם ירקות שורש, עשבי תיבול ויין. אם אין יין אפשר להחליף בבירה או מרק
תבשיל עוף יווני בלימון ואורגנו

תבשיל עוף יווני בלימון ואורגנו

תבשיל עוף יווני עם השילוש הקדוש של המטבח היווני: שמן זית, לימון ואורגנו. מתקבל עוף בלימון, בעל מרקם נימוח וטעם כובש. הולך טוב עם אורז מלא או תבשיל ירוקים
צלי אונטריב וירקות שורש

צלי אונטריב וירקות שורש

ארוחה בסיר אחד: אונטריב הוא נתח מושלם להכנת צלי. מוסיפים שורשים ויין אדום ומתקבל מעדן. אם רוצים אפשר להגיש לצד אורז מלא