תבשיל עוף יווני בלימון ואורגנו

תבשיל עוף יווני עם השילוש הקדוש של המטבח היווני: שמן זית, לימון ואורגנו. מתקבל עוף בלימון, בעל מרקם נימוח וטעם כובש. הולך טוב עם אורז מלא או תבשיל ירוקים
תבשיל עוף יווני עם השילוש הקדוש של המטבח היווני: שמן זית, לימון ואורגנו. מתקבל עוף בלימון, בעל מרקם נימוח וטעם כובש. הולך טוב עם אורז מלא או תבשיל ירוקים
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 531.8 קק״ל 2127.0 קק״ל
    פחמימות 8.5 גרם 34.1 גרם
    שומן 34.9 גרם 139.6 גרם
    נתרן 1.7 מ״ג 6.6 מ״ג
    חלבון 45.1 גרם 180.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 23.2 גרם
    כולסטרול 0.5 מ״ג 1.8 מ״ג
    סידן 62.2 מ״ג 248.9 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 116.6 מ״ג 466.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 531.8 קק״ל 2127.0 קק״ל
    פחמימות 8.5 גרם 34.1 גרם
    שומן 34.9 גרם 139.6 גרם
    נתרן 1.7 מ״ג 6.6 מ״ג
    חלבון 45.1 גרם 180.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 23.2 גרם
    כולסטרול 0.5 מ״ג 1.8 מ״ג
    סידן 62.2 מ״ג 248.9 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 116.6 מ״ג 466.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מניחים את נתחי העוף בסיר, מתבלים במלח ופלפל, לימון, אורגנו משני הצדדים ויוצקים שמן זית. מניחים לעוף לספוג טעמים במשך חצי שעה במקרר.
  2. מניחים את הסיר על להבה בינונית-גבוהה, מוסיפים לסיר בצל, שום ועלי דפנה ונותנים לעוף לתפוס קצת צבע. מדי פעם הופכים.
  3. יוצקים לסיר מרק או יין לבן, מכסים ומשלימים את הבישול עוד רבע שעה, על להבה נמוכה, עד שחזה העוף עשוי, רך ועסיסי.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות