עלה דפנה

מרק בצל

מרק בצל

תהליך האידוי של טבעות הבצל, הגזר והטימין כשמכינים מרק בצל מוציא מהם ארומה וטעמים נפלאים, מנחמים ומרגיעים
צלי בקר ביין אדום

צלי בקר ביין אדום

יש נתחים שכל מה שהם צריכים, זה רק זמן בישול. צלי בקר קלאסי מכינים עם ירקות שורש, עשבי תיבול ויין . אם אין יין אפשר להחליף בבירה או מרק
תבשיל עוף יווני בלימון ואורגנו

תבשיל עוף יווני בלימון ואורגנו

תבשיל עוף יווני עם השילוש הקדוש של המטבח היווני: שמן זית, לימון ואורגנו. מתקבל עוף בלימון, בעל מרקם נימוח וטעם כובש. הולך טוב עם אורז מלא או תבשיל ירוקים
צלי אונטריב וירקות שורש

צלי אונטריב וירקות שורש

ארוחה בסיר אחד: אונטריב הוא נתח מושלם להכנת צלי. מוסיפים שורשים ויין אדום ומתקבל מעדן. אם רוצים אפשר להגיש לצד אורז מלא