מים רותחים
בולונז שעועית ירוקה
איך מכינים בולונז דל פחמימה? מחליפים את הפסטה בשעועית ירוקה! בולונז שעועית ירוקה משגע, בריא וטעים במיוחד שתרצו להכין ולאכול שוב ושוב
מרק עוף וירקות דל פחמימה
מרק עוף וירקות דל פחמימה שמתאים לכל ארוחת שישי, או ארוחת חג. מרק עוף שהוא לא רק טעים, הוא גם תרופת סבתא שמרפאה ומנחמת
מרק ירוקים חמצמץ
זהו לא המרק הכי פוטוגני, אבל זה מרק ירוקים טעים ואהוב כל כך, שבדרך כלל מכינים להגשה של קובה חמוסטה. הוא ירוק מרוב ירקות ירוקים וחמצמץ מלימון סחוט טרי, מאוד בריא ונפלא לחורף
סלט קינואה וכל טוב
סלט קינואה שהוא ארוחה קלה, צבעונית ומזינה. עשירה בחומרי גלם טריים ומזינים שעושים לנו רק טוב! סלט קינואה שיכול להבטיח לנו שובע לאורך זמן
אוסובוקו עגל ים תיכוני
אוסובוקו הוא נתח הדורש בישול ארוך, שבסופו מתקבל נתח טעים ונימוח שנופל מהעצם. כדי לקבל אסאדו רך, מומלץ לקחת את הזמן ולהכין אותו מראש
צלי בקר ביין אדום
יש נתחים שכל מה שהם צריכים, זה רק זמן בישול. צלי בקר קלאסי מכינים עם ירקות שורש, עשבי תיבול ויין. אם אין יין אפשר להחליף בבירה או מרק
סלט קינואה וברוקולי
סלט קינואה הוא הזדמנות מושלמת להכיר את הקינואה, לשלב אותה בתפריט וליהנות מסגולותיה שלה. הקינואה מוסיפה לסלט טעם אגוזי ומרקם קראנצ׳י