לביבות משפע ירקות

מתכון פטנט להכנת לביבות בריאות. הירקות יכולים להתחלף: תרד, כרובית, ברוקולי ומה שיש במקרר. מתבלים, יוצרים לביבות ומגישים לצד סלט ירקות וקצת יוגורט או טחינה לטבילה
מתכון פטנט להכנת לביבות בריאות. הירקות יכולים להתחלף: תרד, כרובית, ברוקולי ומה שיש במקרר. מתבלים, יוצרים לביבות ומגישים לצד סלט ירקות וקצת יוגורט או טחינה לטבילה
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 71.2 קק״ל 996.6 קק״ל
    פחמימות 5.1 גרם 71.6 גרם
    שומן 4.5 גרם 62.7 גרם
    נתרן 24.4 מ״ג 341.8 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 32.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 9.4 גרם
    כולסטרול 36.2 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 27.3 מ״ג 381.7 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 114.5 מ״ג 1603.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    5 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 71.2 קק״ל 996.6 קק״ל
    פחמימות 5.1 גרם 71.6 גרם
    שומן 4.5 גרם 62.7 גרם
    נתרן 24.4 מ״ג 341.8 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 32.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 9.4 גרם
    כולסטרול 36.2 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 27.3 מ״ג 381.7 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 114.5 מ״ג 1603.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
צמחוני וטבעוני
מערכת Happy Food
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. במעבד מזון (או בעזרת פומפייה) קוצצים את הירקות לשבבים דקים. סוחטים מהם היטב את הנוזלים (אפשר בעזרת מסננת או בתוך בד חיתול).
  2. מערבבים בקערה את שבבי הירקות עם עשבי תיבול, שום, ביצים, קמח ותבלינים.
  3. מחממים מחבת נון סטיק עם מעט שמן זית ומטגנים לביבות, 2-3 דקות מכל צד עד להתייצבות והזהבה. לחילופין אפשר להניח תלוליות בתבנית ולשלוח לתנור חם (190 מעלות), אבל יותר טעים ישר מהמחבת.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובה (1)

    Avatar

      Avatar
      נטלה שביט

      מעולה המתכונים תודה רבה

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות