פשטידת גבינות וזוקיני

תמיד טוב שיש פשטידה זמינה וטעימה במקרר לארוחת ערב\בוקר או אפילו לצהריים! בעיקר שמדובר על פשטידת גבינות וקישואים, דלת פחמימות, ללא גלוטן ומלאת חלבון
תמיד טוב שיש פשטידה זמינה וטעימה במקרר לארוחת ערב\בוקר או אפילו לצהריים! בעיקר שמדובר על פשטידת גבינות וקישואים, דלת פחמימות, ללא גלוטן ומלאת חלבון
  • אלונה אקרלינג
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 100.2 קק״ל 1202.7 קק״ל
    פחמימות 3.4 גרם 40.4 גרם
    שומן 6.5 גרם 77.8 גרם
    נתרן 5.2 מ״ג 63.0 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 84.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.2 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 26.5 גרם
    כולסטרול 51.8 מ״ג 621.3 מ״ג
    סידן 23.6 מ״ג 283.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 80.5 מ״ג 965.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 100.2 קק״ל 1202.7 קק״ל
    פחמימות 3.4 גרם 40.4 גרם
    שומן 6.5 גרם 77.8 גרם
    נתרן 5.2 מ״ג 63.0 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 84.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.2 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 26.5 גרם
    כולסטרול 51.8 מ״ג 621.3 מ״ג
    סידן 23.6 מ״ג 283.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 80.5 מ״ג 965.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים קלות תבנית מרובעת 22*22 ס”מ המתאימה לתנור.
  2. מטגנים בצל במחבת עם 2 כפות שמן זית, תוך כדי ערבוב בכף עץ, כ-10 דקות או עד שהבצל שחום. מוסיפים שום כתוש ומערבבים.
  3. מערבבים בקערה את 3 הגבינות עם קמח שקדים וביצים לתערובת אחידה. מוסיפים את הבצל המטוגן ואת פרוסות הזוקיני, אבקת אפייה, מלח, פלפל ואבקת שום ומערבבים הכל יחד.
  4. מעבירים לתבנית ומפזרים מעל עוד קצת פרמז’ן (נותן צבע וקריספיות מלמעלה לאחר האפייה).
  5. אופים כ-35 דקות או עד שמכניסים קיסם והוא יוצא נקי והפשטידה שחומה מלמעלה.
  6. ניתן לשמור במקרר עד 5-6 ימים. מחממים לפני ההגשה למרות שטעים גם בטמפ׳ החדר.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות