-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 240.2 קק״ל 961.0 קק״לפחמימות 10.1 גרם 40.2 גרםשומן 18.9 גרם 75.8 גרםנתרן 5.8 מ״ג 23.1 מ״גחלבון 7.1 גרם 28.4 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.0 גרםשומן רווי 7.3 גרם 29.1 גרםכולסטרול 26.3 מ״ג 105.0 מ״גסידן 214.6 מ״ג 858.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 323.9 מ״ג 1295.6 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות10 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 240.2 קק״ל 961.0 קק״לפחמימות 10.1 גרם 40.2 גרםשומן 18.9 גרם 75.8 גרםנתרן 5.8 מ״ג 23.1 מ״גחלבון 7.1 גרם 28.4 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.0 גרםשומן רווי 7.3 גרם 29.1 גרםכולסטרול 26.3 מ״ג 105.0 מ״גסידן 214.6 מ״ג 858.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 323.9 מ״ג 1295.6 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מגרדים את המלפפונים בפומפייה גסה, מעבירים לקערה ומפזרים מעט מלח.
- משהים את המלפפונים למספר דקות וסוחטים אותם היטב כדי להיפטר מעודפי הנוזלים.
- מעבירים את המלפפונים לקערה נקייה, מוסיפים את היוגורט, השמיר והשום ומערבבים היטב.
- מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון ומתבלים עם המלח.מומלץ לאכול עד יומיים מיום ההכנה.
אופן הכנה
- מגרדים את המלפפונים בפומפייה גסה, מעבירים לקערה ומפזרים מעט מלח.
- משהים את המלפפונים למספר דקות וסוחטים אותם היטב כדי להיפטר מעודפי הנוזלים.
- מעבירים את המלפפונים לקערה נקייה, מוסיפים את היוגורט, השמיר והשום ומערבבים היטב.
- מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון ומתבלים עם המלח.מומלץ לאכול עד יומיים מיום ההכנה.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
לדעתי כדאי לרוקן את המלפפון מחלקו הפנימי המכיל את הגרעינים והנוזלים ואז יהיו פחות נוזלים לסנן…כמו כן יש המוסיפים מלפפון כבוש במלח, רצוי קשה כדי לא להוסיף נוזלים ויש גם כאלה הקוצצים מעט עלי נענע טריה או יבשה, בתיאבון ענע טריה