מטבל צזיקי יווני מרענן

צזיקי קלאסי עם יוגורט יווני ושמן זית איכותי - המטבל היווני שהולך מושלם עם כל חגיגה חלבית או ארוחת ערב משודרגת
צזיקי קלאסי עם יוגורט יווני ושמן זית איכותי - המטבל היווני שהולך מושלם עם כל חגיגה חלבית או ארוחת ערב משודרגת
  • שיר אלפי-זגר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 240.2 קק״ל 961.0 קק״ל
    פחמימות 10.1 גרם 40.2 גרם
    שומן 18.9 גרם 75.8 גרם
    נתרן 5.8 מ״ג 23.1 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 28.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 29.1 גרם
    כולסטרול 26.3 מ״ג 105.0 מ״ג
    סידן 214.6 מ״ג 858.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 323.9 מ״ג 1295.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 240.2 קק״ל 961.0 קק״ל
    פחמימות 10.1 גרם 40.2 גרם
    שומן 18.9 גרם 75.8 גרם
    נתרן 5.8 מ״ג 23.1 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 28.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 29.1 גרם
    כולסטרול 26.3 מ״ג 105.0 מ״ג
    סידן 214.6 מ״ג 858.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 323.9 מ״ג 1295.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
ממרחים
שיר אלפי-זגר
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מגרדים את המלפפונים בפומפייה גסה, מעבירים לקערה ומפזרים מעט מלח.
  2. משהים את המלפפונים למספר דקות וסוחטים אותם היטב כדי להיפטר מעודפי הנוזלים.
  3. מעבירים את המלפפונים לקערה נקייה, מוסיפים את היוגורט, השמיר והשום ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון ומתבלים עם המלח.מומלץ לאכול עד יומיים מיום ההכנה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובה (1)

    Avatar

      Avatar
      יקי קופ

      לדעתי כדאי לרוקן את המלפפון מחלקו הפנימי המכיל את הגרעינים והנוזלים ואז יהיו פחות נוזלים לסנן…כמו כן יש המוסיפים מלפפון כבוש במלח, רצוי קשה כדי לא להוסיף נוזלים ויש גם כאלה הקוצצים מעט עלי נענע טריה או יבשה, בתיאבון ענע טריה

    קטגוריות