טחינה ביתית

טחינה גולמית היא חומר הגלם, שממנו מכינים ממרח טחינה (וגם חומוס). כדאי להכין טחינה בבית ולא לקנות מוכן. מטבל טחינה מעולה לנשנוש של ירקות טריים
טחינה גולמית היא חומר הגלם, שממנו מכינים ממרח טחינה (וגם חומוס). כדאי להכין טחינה בבית ולא לקנות מוכן. מטבל טחינה מעולה לנשנוש של ירקות טריים
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 209.1 קק״ל 836.2 קק״ל
    פחמימות 2.4 גרם 9.8 גרם
    שומן 18.0 גרם 72.1 גרם
    נתרן 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 31.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.1 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 6.2 מ״ג 24.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • פחמימות
    2 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 209.1 קק״ל 836.2 קק״ל
    פחמימות 2.4 גרם 9.8 גרם
    שומן 18.0 גרם 72.1 גרם
    נתרן 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 31.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.1 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 12.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 6.2 מ״ג 24.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה טחינה עם מים ולימון. בהתחלה המרקם נראה שבור אבל אם ממשיכים לערבב בצורה נמרצת הוא הופך לקטיפתי. אפשר להיעזר בבלנדר.
  2. מתבלים במלח ואם רוצים גם בשום. שומרים בכלי סגור במקרר. שימו לב, הטחינה מסמיכה ובמידת הצורך אפשר לדלל במעט מים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים