-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 187.6 קק״ל 750.4 קק״לפחמימות 9.3 גרם 37.2 גרםשומן 13.5 גרם 54.2 גרםנתרן 630.8 מ״ג 2523.3 מ״גחלבון 10.2 גרם 40.9 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.7 גרםשומן רווי 6.2 גרם 24.6 גרםכולסטרול 19.8 מ״ג 79.0 מ״גסידן 95.6 מ״ג 382.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 206.3 מ״ג 825.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 187.6 קק״ל 750.4 קק״לפחמימות 9.3 גרם 37.2 גרםשומן 13.5 גרם 54.2 גרםנתרן 630.8 מ״ג 2523.3 מ״גחלבון 10.2 גרם 40.9 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.7 גרםשומן רווי 6.2 גרם 24.6 גרםכולסטרול 19.8 מ״ג 79.0 מ״גסידן 95.6 מ״ג 382.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 206.3 מ״ג 825.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 אריזה עלי בייבי תרד
-
1 אריזה חסה בייבי ג'ם
-
2 אפרסקים גדולים
-
20 גרם אגוזי לוזטבעיים
-
100 גרם גבינת פקורינואו גבינת מנצ'גו
-
1 כף חומץ בלסמי מצומצם
-
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
1. שוטפים ומייבשים היטב את עלי התרד והחסה, את החסה חותכים לחתיכות קטנות ומניחים בקערה.
2. חותכים את האפרסקים לפרוסות ומניחים מעל העלים.
4. קולים על מחבת את אגוזי הלוז.
3. מגרדים פרוסות גבינה ומניחים בסלט, מוסיפים אגוזי לוז, מזלפים חומץ בלסמי ושמן זית.
אופן הכנה
1. שוטפים ומייבשים היטב את עלי התרד והחסה, את החסה חותכים לחתיכות קטנות ומניחים בקערה.
2. חותכים את האפרסקים לפרוסות ומניחים מעל העלים.
4. קולים על מחבת את אגוזי הלוז.
3. מגרדים פרוסות גבינה ומניחים בסלט, מוסיפים אגוזי לוז, מזלפים חומץ בלסמי ושמן זית.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)