פשטידת פטריות וגבינות קלילה ודלת פחמימה

פשטידת פטריות וגבינות בלי טיפת קמח - היא דלת פחמימה, קלה להכנה ועם טעם סופר עשיר! מנת חלבון מעולה לאכול לצד סלט מפנק
פשטידת פטריות וגבינות בלי טיפת קמח - היא דלת פחמימה, קלה להכנה ועם טעם סופר עשיר! מנת חלבון מעולה לאכול לצד סלט מפנק
  • גולדי אלישר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 340.1 קק״ל 1360.4 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 15.1 גרם
    שומן 25.6 גרם 102.3 גרם
    נתרן 386.7 מ״ג 1546.8 מ״ג
    חלבון 23.6 גרם 94.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 15.0 גרם 60.1 גרם
    כולסטרול 166.1 מ״ג 664.4 מ״ג
    סידן 327.0 מ״ג 1307.9 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 655.7 מ״ג 2622.9 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 340.1 קק״ל 1360.4 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 15.1 גרם
    שומן 25.6 גרם 102.3 גרם
    נתרן 386.7 מ״ג 1546.8 מ״ג
    חלבון 23.6 גרם 94.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.9 גרם
    שומן רווי 15.0 גרם 60.1 גרם
    כולסטרול 166.1 מ״ג 664.4 מ״ג
    סידן 327.0 מ״ג 1307.9 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    אשלגן 655.7 מ״ג 2622.9 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. פורסים את הפטריות וקוצצים את הבצל.
  3. מטגנים במחבת את הבצל והפטריות בשמן זית ומוסיפים מלח ופלפל עד להשחמת הבצל ואידוי הנוזלים של הפטריות. מעבירים לקערה.
  4. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים - הקוטג’, השמנת החמוצה, המוצרלה והביצים ומערבבים.
  5. שמים את התערובת בתבנית סיליקון או בתבנית עם נייר אפייה בגודל 20*20.
  6. אופים בתנור שחומם מראש במשך 25-30 דקות. בתיאבון!

מוזמנים להיכנס לקבוצת הפייסבוק ולעמוד האינסטגרם של גולדי.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות