-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 76.7 קק״ל 613.8 קק״לפחמימות 9.2 גרם 73.9 גרםשומן 4.1 גרם 32.5 גרםנתרן 2.4 מ״ג 19.5 מ״גחלבון 1.8 גרם 14.0 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 31.6 גרםשומן רווי 0.5 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 16.5 מ״ג 131.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 137.5 מ״ג 1099.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 76.7 קק״ל 613.8 קק״לפחמימות 9.2 גרם 73.9 גרםשומן 4.1 גרם 32.5 גרםנתרן 2.4 מ״ג 19.5 מ״גחלבון 1.8 גרם 14.0 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 31.6 גרםשומן רווי 0.5 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 16.5 מ״ג 131.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 137.5 מ״ג 1099.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- חוצים את החצילים, את הכיפות דוקרים במזלג פעמיים-שלוש ואת הצד החתוך חורצים בסכין שתי וערב ודוחפים שן שום לכל חצי חציל. מברישים בשמן זית, ממליחים ומפלפלים. מניחים בתבנית.
- אופים 45 דקות עד שבשר החצילים רך וזהוב.
- מחלצים את תוכן החצילים מהקליפה וקוצצים גס, מעבירים לקערה ומערבבים עם בצל, עגבניות, שמן זית ועשבי תיבול. מפזרים מעט גרגירי רימון ומגישים בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- חוצים את החצילים, את הכיפות דוקרים במזלג פעמיים-שלוש ואת הצד החתוך חורצים בסכין שתי וערב ודוחפים שן שום לכל חצי חציל. מברישים בשמן זית, ממליחים ומפלפלים. מניחים בתבנית.
- אופים 45 דקות עד שבשר החצילים רך וזהוב.
- מחלצים את תוכן החצילים מהקליפה וקוצצים גס, מעבירים לקערה ומערבבים עם בצל, עגבניות, שמן זית ועשבי תיבול. מפזרים מעט גרגירי רימון ומגישים בטמפרטורת החדר.
הערות
- ניתן להוסיף מעל אחת או יותר מהתוספות הבאות - 2 כפות פטה מפוררת, כף צנוברים קלויים או ביצים שבושלו 6 דקות כך שהחלמון עדיין רך
הערות
- ניתן להוסיף מעל אחת או יותר מהתוספות הבאות - 2 כפות פטה מפוררת, כף צנוברים קלויים או ביצים שבושלו 6 דקות כך שהחלמון עדיין רך
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית מוסמכת לטרום סוכרתיים, סוכרתיים וסוכרת הריון שיר אלפי-זגר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)