סלט מלפפונים
סלט מלפפונים ביתי, חמצמץ ומתובל בשום ושמיר, שתוספת הצנוניות מעניקה לו חריפות קלה ומרעננת. אפשר לשבור את החמצמצות בחצי כפית מייפל או ממתיק אחר
סלט מלפפונים ביתי, חמצמץ ומתובל בשום ושמיר, שתוספת הצנוניות מעניקה לו חריפות קלה ומרעננת. אפשר לשבור את החמצמצות בחצי כפית מייפל או ממתיק אחר
- מערכת Happy Food
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 154.2 קק״ל 616.9 קק״לפחמימות 9.3 גרם 37.3 גרםשומן 12.8 גרם 51.4 גרםנתרן 7.5 מ״ג 29.9 מ״גחלבון 1.9 גרם 7.5 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.6 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 65.9 מ״ג 263.7 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 700.7 מ״ג 2802.9 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 154.2 קק״ל 616.9 קק״לפחמימות 9.3 גרם 37.3 גרםשומן 12.8 גרם 51.4 גרםנתרן 7.5 מ״ג 29.9 מ״גחלבון 1.9 גרם 7.5 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.6 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 65.9 מ״ג 263.7 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 700.7 מ״ג 2802.9 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
5 כפות שמן זית
-
2 כפות חומץ 5%
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- פורסים את הצנוניות ואת המלפפונים לפרוסות בעובי דק ואחיד ומעבירים לקערה.
- מוסיפים שמיר ומערבבים.
- מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת, טועמים ומתקנים תיבול.
- יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- פורסים את הצנוניות ואת המלפפונים לפרוסות בעובי דק ואחיד ומעבירים לקערה.
- מוסיפים שמיר ומערבבים.
- מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת, טועמים ומתקנים תיבול.
- יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים.
הערות
- כל השומן בסלט איכותי ומקורו בשמן זית
הערות
- כל השומן בסלט איכותי ומקורו בשמן זית
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)