סלמון כבוש בסגנון מעושן

סלמון כבוש בכבישה ביתית (גרבלקס) - מנה קלה ופשוטה שמושלמת כמעט בכל מצב - בארוחת הבוקר או הערב, בבראנץ', בחג השבועות ועוד. החלק הקשה בה זה להמתין עד שהסלמון ייכבש
סלמון כבוש בכבישה ביתית (גרבלקס) - מנה קלה ופשוטה שמושלמת כמעט בכל מצב - בארוחת הבוקר או הערב, בבראנץ', בחג השבועות ועוד. החלק הקשה בה זה להמתין עד שהסלמון ייכבש
  • גולדי אלישר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל יום 1, שעה
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.7 קק״ל 676.7 קק״ל
    פחמימות 0.6 גרם 5.6 גרם
    שומן 3.5 גרם 35.4 גרם
    נתרן 0.3 מ״ג 2.7 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 79.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 3.7 מ״ג 37.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל יום 1, שעה
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 67.7 קק״ל 676.7 קק״ל
    פחמימות 0.6 גרם 5.6 גרם
    שומן 3.5 גרם 35.4 גרם
    נתרן 0.3 מ״ג 2.7 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 79.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 3.7 מ״ג 37.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
מתכוני דגים
גולדי אלישר
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפזרים מלח ופלפל על נתחי הסלמון.
  2. מעסים בעדינות את הסלמון, ולאחר מכן מניחים בקערה. מוסיפים שמן זית ומיץ לימון.
  3. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 24-48 שעות. מדי כמה שעות, הופכים את נתחי הסלמון כדי שייכבשו באופן שווה.
  4. לאחר תום הכבישה, מסירים את הנוזלים העודפים, פורסים את הסלמון לפרוסות דקות ומגישים. בתיאבון!

מוזמנים להיכנס לקבוצת הפייסבוק ולעמוד האינסטגרם של גולדי.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות