פילה דג בציפוי שקדים פריך

דג עטוף בציפוי שקדים, שמכינים מחמאת שקדים מתובלת ושקדים פרוסים. יחד הם מעניקים לדג הגנה מייבוש וגם קראסט פריך וטעים במיוחד
דג עטוף בציפוי שקדים, שמכינים מחמאת שקדים מתובלת ושקדים פרוסים. יחד הם מעניקים לדג הגנה מייבוש וגם קראסט פריך וטעים במיוחד
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 769.0 קק״ל 3076.1 קק״ל
    פחמימות 6.4 גרם 25.6 גרם
    שומן 34.4 גרם 137.6 גרם
    נתרן 327.2 מ״ג 1308.8 מ״ג
    חלבון 102.7 גרם 410.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 23.4 גרם
    כולסטרול 245.0 מ״ג 980.0 מ״ג
    סידן 216.2 מ״ג 864.9 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 21.9 מ״ג
    אשלגן 1830.7 מ״ג 7322.8 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 769.0 קק״ל 3076.1 קק״ל
    פחמימות 6.4 גרם 25.6 גרם
    שומן 34.4 גרם 137.6 גרם
    נתרן 327.2 מ״ג 1308.8 מ״ג
    חלבון 102.7 גרם 410.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרם
    שומן רווי 5.9 גרם 23.4 גרם
    כולסטרול 245.0 מ״ג 980.0 מ״ג
    סידן 216.2 מ״ג 864.9 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 21.9 מ״ג
    אשלגן 1830.7 מ״ג 7322.8 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת חמאת שקדים

תערובת שקדים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מערבבים חמאת שקדים, מיץ לימון ושמן זית בקערית לקבלת משחה סמיכה.
  3. בקערית אחרת מערבבים את השקדים הפרוסים עם פטרוזיליה קצוצה, קליפת לימון, מלח ופלפל שחור.
  4. מניחים את הדגים בתבנית כשהעור כלפי מטה, מתבלים במלח ופלפל שחור, מורחים את הדגים בתערובת השקדים, מניחים מעל את תערובת השקדים ומהדקים.
  5. מכניסים לתנור החם ואופים 12-10 דקות עד שתערובת השקדים מזהיבה והדגים מוכנים.

 

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (2)

    Avatar

      Avatar
      תמר גל

      היתאהבתי כבר מהמתכון הראשון!

        Avatar
        מערכת Foody

        תודה רבה תמר!

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות