פשטידה של ירוקים דלת פחמימות

הירקות הירוקים דלים בפחמימות, עשירים בטעם וחומרים מזינים לגוף. מוסיפים ביצים ועשבי תיבול ושולחים לתנור להתייצבות. מתקבלת פשטידה של ירוקים שטעים לאכול גם בטמפ׳ החדר
הירקות הירוקים דלים בפחמימות, עשירים בטעם וחומרים מזינים לגוף. מוסיפים ביצים ועשבי תיבול ושולחים לתנור להתייצבות. מתקבלת פשטידה של ירוקים שטעים לאכול גם בטמפ׳ החדר
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 263.0 קק״ל 1052.0 קק״ל
    פחמימות 9.9 גרם 39.4 גרם
    שומן 18.3 גרם 73.3 גרם
    נתרן 105.7 מ״ג 423.0 מ״ג
    חלבון 14.9 גרם 59.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 255.6 מ״ג 1022.6 מ״ג
    סידן 144.0 מ״ג 576.0 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 586.3 מ״ג 2345.3 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 263.0 קק״ל 1052.0 קק״ל
    פחמימות 9.9 גרם 39.4 גרם
    שומן 18.3 גרם 73.3 גרם
    נתרן 105.7 מ״ג 423.0 מ״ג
    חלבון 14.9 גרם 59.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.9 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 255.6 מ״ג 1022.6 מ״ג
    סידן 144.0 מ״ג 576.0 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 586.3 מ״ג 2345.3 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

פשטידה בתבנית אינגליש קייק

ציפוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו ומשמנים תבנית איגליש קייק.
  2. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומקפיצים את הזוקיני, 4-3 דקות עד להזהבה. מוסיפים שום ועלי מנגולד (או תרד) ומקפיצים עוד 2 דקות עד שהם קמלים. מצננים.
  3. מערבבים בקערה ביצים, 2 כפות שמן זית, קמח שקדים, עשבי תיבול, אבקת אפייה, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים לקערה את תערובת הזוקיני ומערבבים. 
  4. מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק, מפזרים מעליה כף קמח שקדים ואם רוצים גם פרמזן (לפשטידה שאיננה פרווה).
  5. אופים 20-25 דקות או עד שהפשטידה יציבה וקיסם יוצא ממרכזה יבש.
  6. אפשר לשמור מכוסה 3-4 ימים במקרר ולחמם לפני ההגשה.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות