-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 185.1 קק״ל 1110.4 קק״לפחמימות 9.7 גרם 58.1 גרםשומן 8.1 גרם 48.6 גרםנתרן 194.0 מ״ג 1163.8 מ״גחלבון 17.1 גרם 102.9 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 9.0 גרםשומן רווי 2.3 גרם 13.6 גרםכולסטרול 120.9 מ״ג 725.4 מ״גסידן 29.0 מ״ג 173.9 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 597.6 מ״ג 3585.6 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 8.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
פחמימות10 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 185.1 קק״ל 1110.4 קק״לפחמימות 9.7 גרם 58.1 גרםשומן 8.1 גרם 48.6 גרםנתרן 194.0 מ״ג 1163.8 מ״גחלבון 17.1 גרם 102.9 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 9.0 גרםשומן רווי 2.3 גרם 13.6 גרםכולסטרול 120.9 מ״ג 725.4 מ״גסידן 29.0 מ״ג 173.9 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.4 מ״גאשלגן 597.6 מ״ג 3585.6 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 8.7 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מערבבים את העוף הטחון עם יתר החומרים בקערה ויוצרים קציצות עגולות ופחוסות. מניחים בתבנית.
- אופים את הקציצות 15-20 דקות עד שהן זהובות ויציבות. מגישים עם ירקות חתוכים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מערבבים את העוף הטחון עם יתר החומרים בקערה ויוצרים קציצות עגולות ופחוסות. מניחים בתבנית.
- אופים את הקציצות 15-20 דקות עד שהן זהובות ויציבות. מגישים עם ירקות חתוכים.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)