נשנושי יוגורט, אוכמניות ושוקולד מריר קפואים

נשנוש יוגורט קפוא ללא גלוטן, עשיר בחלבון ועם אופציה לטבעוני. נשנוש כיפי, קליל ומרענן שלוקח כלום זמן ומאמץ!
נשנוש יוגורט קפוא ללא גלוטן, עשיר בחלבון ועם אופציה לטבעוני. נשנוש כיפי, קליל ומרענן שלוקח כלום זמן ומאמץ!
  • אלונה אקרלינג
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.9 קק״ל 496.5 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 43.6 גרם
    שומן 4.2 גרם 29.2 גרם
    נתרן 13.6 מ״ג 95.4 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 13.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 5.5 גרם
    כולסטרול 1.7 מ״ג 12.0 מ״ג
    סידן 1.1 מ״ג 7.6 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 13.8 מ״ג 96.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 70.9 קק״ל 496.5 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 43.6 גרם
    שומן 4.2 גרם 29.2 גרם
    נתרן 13.6 מ״ג 95.4 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 13.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.8 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 5.5 גרם
    כולסטרול 1.7 מ״ג 12.0 מ״ג
    סידן 1.1 מ״ג 7.6 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 13.8 מ״ג 96.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

נשנושי יוגורט ,אוכמניות ושוקלד מריר
נשנושי יוגורט, אוכמניות ושוקלד מריר. צילום: חיה טבואדה
  1. מערבבים בקערה את היוגורט והאוכמניות עד שכל האוכמניות עטופות ביוגורט.
  2. בעזרת כף גלידה (או שתי כפות) יוצרים 7 תלוליות של היוגורט עם האוכמניות ומניחים על מגש עם נייר אפייה.
  3. מכניסים למקפיא ל3 שעות.
  4. לאחר 3 שעות ממיסים שוקולד מריר עם כפית שמן זית ובעזרת מזלג טובלים בכל פעם יחידה מהיוגורט עם האוכמניות בשוקולד המומס. מחזירים למגש עם נייר האפייה.
  5. מכניסים להקפאה ל10 דקות נוספות עד שהשוקולד מתקשה על היוגורט.
  6. מומלץ לשמור במקפיא.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות