5 מתכונים הכי טובים לסוכרתיים
מתכונים דלי פחמימה לסוכרתיים יכולים להיות סופר טעימים. קבלו 5 מתכונים שהם בדיוק כאלה!
שייק גספאצ'ו - מתכון קל ופשוט להכנת שייק ירקות ירוק כשבמרכזו אבוקדו!! זה שייק עם חוויית טעם מסקרנת ולא פחות חשוב מכך- בעל תכונות מעולות לניקוי וטיהור הגוף! אבוקדו הוא מקור איכותי ובריא לשומן מן הצומח, הוא עשיר בנוגד חמצון מסוג E אשר מגן עלינו מפני מחלות.
פילה סלמון בתנור ברוטב אדום - כלום זמן הכנה וגם ילדים ישתגעו עליו. הדגים הם מקור לחלבון דל שומן מה שמבטיח שובע וגם כמות קלוריות יעילה לשמירה על משקל מאוזן. בנוסף, הדגים דלי פחמימה, ולכן לא מעלים את רמות הסוכר בדם לעומת מאכלים אחרים.
פירה כרובית עם נגיעות שמן זית - שמן זית הוא מקור נהדר לנוגדי חמצון ששומרים על בריאותנו והוא גם דל בפחמימה, מומלץ להמיר את כל השמנים שלכם בבית לשמן זית.
סלט ברוקולי עם שקדים וטחינה - הזדמנות מצוינת להכין סלט טעים, בריא ומזין! הטחינה עשויה משומשום ממשפחת השומנים ועל כן היא דלה בפחמימה ומהווה גם מקור לברזל וסידן.
טופו מוקפץ עם תרד - 10 דקות הכנה ויש לכם מנה נהדרת. למרות שמעלילים על הטופו שהוא עשיר בפחמימה - הוא למעשה עשיר בחלבון. הטופו הוא מיצוי של חלבון פולי הסויה. ואל דאגה - הוא לא נחשב למזון מעובד.
כל המתכונים ממש כאן >
שייק גספאצ'ו - מתכון קל ופשוט להכנת שייק ירקות ירוק כשבמרכזו אבוקדו!! זה שייק עם חוויית טעם מסקרנת ולא פחות חשוב מכך- בעל תכונות מעולות לניקוי וטיהור הגוף! אבוקדו הוא מקור איכותי ובריא לשומן מן הצומח, הוא עשיר בנוגד חמצון מסוג E אשר מגן עלינו מפני מחלות.
פילה סלמון בתנור ברוטב אדום - כלום זמן הכנה וגם ילדים ישתגעו עליו. הדגים הם מקור לחלבון דל שומן מה שמבטיח שובע וגם כמות קלוריות יעילה לשמירה על משקל מאוזן. בנוסף, הדגים דלי פחמימה, ולכן לא מעלים את רמות הסוכר בדם לעומת מאכלים אחרים.
פירה כרובית עם נגיעות שמן זית - שמן זית הוא מקור נהדר לנוגדי חמצון ששומרים על בריאותנו והוא גם דל בפחמימה, מומלץ להמיר את כל השמנים שלכם בבית לשמן זית.
סלט ברוקולי עם שקדים וטחינה - הזדמנות מצוינת להכין סלט טעים, בריא ומזין! הטחינה עשויה משומשום ממשפחת השומנים ועל כן היא דלה בפחמימה ומהווה גם מקור לברזל וסידן.
טופו מוקפץ עם תרד - 10 דקות הכנה ויש לכם מנה נהדרת. למרות שמעלילים על הטופו שהוא עשיר בפחמימה - הוא למעשה עשיר בחלבון. הטופו הוא מיצוי של חלבון פולי הסויה. ואל דאגה - הוא לא נחשב למזון מעובד.
כל המתכונים ממש כאן >