שייק גספצ׳ו

שייק גספצ׳ו של אבוקדו ועגבניות מתובל בכוסברה ובצל סגול הוא מעדן, מעין מרק ירקות קר מתגמל ומשביע
שייק גספצ׳ו של אבוקדו ועגבניות מתובל בכוסברה ובצל סגול הוא מעדן, מעין מרק ירקות קר מתגמל ומשביע
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 7 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 95.0 קק״ל 95.0 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 17.4 גרם
    שומן 0.4 גרם 0.4 גרם
    נתרן 23.3 מ״ג 23.3 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 4.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.0 מ״ג 40.0 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 850.7 מ״ג 850.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 7 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 95.0 קק״ל 95.0 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 17.4 גרם
    שומן 0.4 גרם 0.4 גרם
    נתרן 23.3 מ״ג 23.3 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 4.6 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 5.4 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.0 מ״ג 40.0 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 850.7 מ״ג 850.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

שייק גספצ'ו
שייק גספצ’ו. צילום: חיה טבואדה
  1. מרסקים את כל המרכיבים בבלנדר או מעבד מזון לקבלת מרקם אחיד.
  2. יוצקים לכוס ושותים מיד.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים