פירה כרובית

פירה כרובית קרמי וטעים, תוספת נפלאה לכל מנה שתכינו. האח הקטן של פירה תפוחי אדמה, פירה כרובית הוא תגלית טעימה ומלאת חן ועומק
פירה כרובית קרמי וטעים, תוספת נפלאה לכל מנה שתכינו. האח הקטן של פירה תפוחי אדמה, פירה כרובית הוא תגלית טעימה ומלאת חן ועומק
  • שיר אלפי-זגר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 210.5 קק״ל 1262.7 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 92.0 גרם
    שומן 10.8 גרם 64.9 גרם
    נתרן 40.4 מ״ג 242.1 מ״ג
    חלבון 11.9 גרם 71.5 גרם
    סיבים תזונתיים 7.5 גרם 44.9 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 18.9 גרם
    כולסטרול 8.8 מ״ג 53.0 מ״ג
    סידן 162.3 מ״ג 974.1 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 1223.1 מ״ג 7338.8 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    15 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 210.5 קק״ל 1262.7 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 92.0 גרם
    שומן 10.8 גרם 64.9 גרם
    נתרן 40.4 מ״ג 242.1 מ״ג
    חלבון 11.9 גרם 71.5 גרם
    סיבים תזונתיים 7.5 גרם 44.9 גרם
    שומן רווי 3.1 גרם 18.9 גרם
    כולסטרול 8.8 מ״ג 53.0 מ״ג
    סידן 162.3 מ״ג 974.1 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 1223.1 מ״ג 7338.8 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

פירה כרובית

תוספות

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בסיר עם מים רותחים מבשלים את הכרובית עד לריכוך.
  2. במעבד מזון מניחים את כל המרכיבים ומעבדים עד למרקם חלק.
  3. בסיר חולטים את האספרגוס עד שמתרכך.
  4. מטגנים את הפטריות עד לצלייה.
  5. מסדרים בקערה גדולה את פירה הכרובית ומעל את קישוטי האספרגוס והפטריות.
  6. מפזרים מעל כף פרמזן. בתיאבון
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות