-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 237.1 קק״ל 1422.6 קק״לפחמימות 10.9 גרם 65.5 גרםשומן 18.6 גרם 111.6 גרםנתרן 111.1 מ״ג 666.5 מ״גחלבון 4.9 גרם 29.4 גרםסיבים תזונתיים 5.0 גרם 30.3 גרםשומן רווי 2.5 גרם 14.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 87.8 מ״ג 526.6 מ״גברזל 1.7 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 421.9 מ״ג 2531.2 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות11 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 237.1 קק״ל 1422.6 קק״לפחמימות 10.9 גרם 65.5 גרםשומן 18.6 גרם 111.6 גרםנתרן 111.1 מ״ג 666.5 מ״גחלבון 4.9 גרם 29.4 גרםסיבים תזונתיים 5.0 גרם 30.3 גרםשומן רווי 2.5 גרם 14.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 87.8 מ״ג 526.6 מ״גברזל 1.7 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 421.9 מ״ג 2531.2 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 ראש כרוב סגולפרוס דק
-
1/2 ראש כרוב לבןפרוס דק
-
2/3 כפית מלח דק
-
1 גזר בינונימגורר גס
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום קטןפרוס דק
-
4 גבעולי בזיליקוםרק העלים
-
1 צרור כוסברהקצוצה דק
-
50גרם או 1/2 כוס אגוזי קשיו קלוייםללא מלח, קצוצים גס
-
50גרם או 1/2 כוס שקדים קלוייםקצוצים גס
רוטב
-
1/4 כוס שמן זית
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
1 כפית סירופ מייפל
-
1 קורט מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מניחים את שני סוגי הכרוב בקערה, מפזרים עליהם מלח, מניחים לכמה דקות.
- מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת (ניתן להוסיף כף רוטב סויה דל נתרן).
- בעזרת אצבעות הידיים מעסים את הכרוב המומלח כדי לרכך אותו.
- מוסיפים לכרוב גזר, צ׳ילי, בזיליקום, כוסברה, קשיו ושקדים ומערבבים.
- יוצקים מהרוטב, מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- מניחים את שני סוגי הכרוב בקערה, מפזרים עליהם מלח, מניחים לכמה דקות.
- מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת (ניתן להוסיף כף רוטב סויה דל נתרן).
- בעזרת אצבעות הידיים מעסים את הכרוב המומלח כדי לרכך אותו.
- מוסיפים לכרוב גזר, צ׳ילי, בזיליקום, כוסברה, קשיו ושקדים ומערבבים.
- יוצקים מהרוטב, מערבבים ומגישים.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)