מצה דלת פחמימה

מצה דלת פחמימה שלא תאמינו שהיא דלת פחמימה. קלה להכנה, מ4 מרכיבים בלבד, מצה דלת פחמימה שהיא גם מתאימה לסוכרתיים לפסח וגם טעימה בטירוף
מצה דלת פחמימה שלא תאמינו שהיא דלת פחמימה. קלה להכנה, מ4 מרכיבים בלבד, מצה דלת פחמימה שהיא גם מתאימה לסוכרתיים לפסח וגם טעימה בטירוף
  • גולדי אלישר
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 132.9 קק״ל 797.6 קק״ל
    פחמימות 2.5 גרם 14.8 גרם
    שומן 12.0 גרם 72.0 גרם
    נתרן 0.9 מ״ג 5.4 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 23.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.2 גרם
    כולסטרול 42.2 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 28.8 מ״ג 173.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 12.6 מ״ג 75.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 132.9 קק״ל 797.6 קק״ל
    פחמימות 2.5 גרם 14.8 גרם
    שומן 12.0 גרם 72.0 גרם
    נתרן 0.9 מ״ג 5.4 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 23.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.2 גרם
    כולסטרול 42.2 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 28.8 מ״ג 173.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 12.6 מ״ג 75.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות חום עליון תחתון.
  2. מערבבים את כל החומרים.
  3. שמים בין 2 ניירות אפיה ומשטחים דק עם מערוך.
  4. לאחר מכן חותכים בצורת מציות ועם מזלג יוצרים חורים.
  5. אופים בתנור 10-15 דקות.
  6. מקררים ומאחסנים בכלי סגור היטב.
    מצה דלת פחמימה
    מצה דלת פחמימה. צילום: גולדי אלישר

    מוזמנים להיכנס לקבוצת הפייסבוק ולעמוד האינסטגרם של גולדי.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות