-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1367.4 קק״ל 1367.4 קק״לפחמימות 8.8 גרם 8.8 גרםשומן 154.1 גרם 154.1 גרםנתרן 4.3 מ״ג 4.3 מ״גחלבון 14.5 גרם 14.5 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרםשומן רווי 21.8 גרם 21.8 גרםכולסטרול 14.6 מ״ג 14.6 מ״גסידן 7.7 מ״ג 7.7 מ״גברזל 2.3 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 168.4 מ״ג 168.4 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 7 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1367.4 קק״ל 1367.4 קק״לפחמימות 8.8 גרם 8.8 גרםשומן 154.1 גרם 154.1 גרםנתרן 4.3 מ״ג 4.3 מ״גחלבון 14.5 גרם 14.5 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרםשומן רווי 21.8 גרם 21.8 גרםכולסטרול 14.6 מ״ג 14.6 מ״גסידן 7.7 מ״ג 7.7 מ״גברזל 2.3 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 168.4 מ״ג 168.4 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 7 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות בזיליקוםללא גבעולים
-
2 כפות צנובריםללא מלח, קלויים קלות על המחבת
-
1 שן שום
-
1/2 כפית קליפת לימוןמגוררת
-
1/2 כוס שמן זית
-
3 כפות גבינת פרמזןמגוררת
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מרסקים עלי בזיליקום עם צנוברים, שום וקליפת לימון במעבד מזון או מכתש ועלי לקבלת מחית.
- מוסיפים את השמן בהדרגה עד שהוא נטמע. מוסיפים פרמזן, ממליחים ומפלפלים. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מעבירים לצנצנת ומקפידים על שכבה של שמן זית מעל לשמירה מפניי חמצון.
- הערכים התזונתיים מתייחסים לצנצנת שלמה של ממרח פסטו.
אופן הכנה
- מרסקים עלי בזיליקום עם צנוברים, שום וקליפת לימון במעבד מזון או מכתש ועלי לקבלת מחית.
- מוסיפים את השמן בהדרגה עד שהוא נטמע. מוסיפים פרמזן, ממליחים ומפלפלים. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מעבירים לצנצנת ומקפידים על שכבה של שמן זית מעל לשמירה מפניי חמצון.
- הערכים התזונתיים מתייחסים לצנצנת שלמה של ממרח פסטו.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)