פסטו

פסטו הוא ממרח פופולרי מהמטבח האיטלקי, המהווה מופת לבריאות וכולל בזיליקום עשיר בנוגדי חמצון, שומן בריא (שמן זית) וסידן מעולה (פרמזן)
פסטו הוא ממרח פופולרי מהמטבח האיטלקי, המהווה מופת לבריאות וכולל בזיליקום עשיר בנוגדי חמצון, שומן בריא (שמן זית) וסידן מעולה (פרמזן)
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 7 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1367.4 קק״ל 1367.4 קק״ל
    פחמימות 8.8 גרם 8.8 גרם
    שומן 154.1 גרם 154.1 גרם
    נתרן 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    חלבון 14.5 גרם 14.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 21.8 גרם 21.8 גרם
    כולסטרול 14.6 מ״ג 14.6 מ״ג
    סידן 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 168.4 מ״ג 168.4 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 7 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1367.4 קק״ל 1367.4 קק״ל
    פחמימות 8.8 גרם 8.8 גרם
    שומן 154.1 גרם 154.1 גרם
    נתרן 4.3 מ״ג 4.3 מ״ג
    חלבון 14.5 גרם 14.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 2.6 גרם
    שומן רווי 21.8 גרם 21.8 גרם
    כולסטרול 14.6 מ״ג 14.6 מ״ג
    סידן 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 168.4 מ״ג 168.4 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
ממרחים
אורלי פלאי-ברונשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מרסקים עלי בזיליקום עם צנוברים, שום וקליפת לימון במעבד מזון או מכתש ועלי לקבלת מחית.
  2. מוסיפים את השמן בהדרגה עד שהוא נטמע. מוסיפים פרמזן, ממליחים ומפלפלים. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  3. מעבירים לצנצנת ומקפידים על שכבה של שמן זית מעל לשמירה מפניי חמצון.
  • הערכים התזונתיים מתייחסים לצנצנת שלמה של ממרח פסטו.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    תגיות