חזה עוף במעטפת

אורזים כל נתח חזה עוף בתוך נייר אפייה, כך שכל מנה מתובלת בנפרד, לפי מה שאוהבים. מוסיפים ירקות ארומטיים, זיתים, עגבניות מיובשות, פסטו ועוד
אורזים כל נתח חזה עוף בתוך נייר אפייה, כך שכל מנה מתובלת בנפרד, לפי מה שאוהבים. מוסיפים ירקות ארומטיים, זיתים, עגבניות מיובשות, פסטו ועוד
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 44.2 קק״ל 176.9 קק״ל
    פחמימות 9.3 גרם 37.0 גרם
    שומן 0.3 גרם 1.2 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 5.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.1 מ״ג 148.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 106.8 מ״ג 427.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 44.2 קק״ל 176.9 קק״ל
    פחמימות 9.3 גרם 37.0 גרם
    שומן 0.3 גרם 1.2 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 5.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 37.1 מ״ג 148.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״ג
    אשלגן 106.8 מ״ג 427.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
עוף
אורלי פלאי-ברונשטיין
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מניחים בכל נייר אפייה חזה עוף, שן שום פרוסה, 3-4 פרוסות כרישה, 2 פטריות פרוסות, 2 ענפי תימין, פרוסת לימון, מלח ופלפל.
  3. סוגרים את הנייר ואוטמים על ידי גלגול הקצוות ומניחים בתבנית.
  4. אופים 25-20 דקות. מוציאים מהתנור, מניחים על השיש למשך 5 דקות נוספות להשלמת הבישול באמצעות האדים. מגישים לצלחת וכל אחד פותח את החבילה לעצמו.

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות