תבשיל עוף בזיתים

קדרת עוף ברוטב מרוקאי שמכינים משמן זית, עגבניות, לימון כבוש וזיתים. מתקבלים נתחי עוף עסיסיים ומלאי טעם, שמתאימים לארוחת שישי וחגים
קדרת עוף ברוטב מרוקאי שמכינים משמן זית, עגבניות, לימון כבוש וזיתים. מתקבלים נתחי עוף עסיסיים ומלאי טעם, שמתאימים לארוחת שישי וחגים
  • אורלי פלאי-ברונשטיין
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    12 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 777.1 קק״ל 3108.3 קק״ל
    פחמימות 12.2 גרם 48.6 גרם
    שומן 53.9 גרם 215.7 גרם
    נתרן 1679.8 מ״ג 6719.4 מ״ג
    חלבון 57.9 גרם 231.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 19.9 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 34.3 גרם
    כולסטרול 195.2 מ״ג 780.8 מ״ג
    סידן 87.0 מ״ג 348.1 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 14.8 מ״ג
    אשלגן 916.7 מ״ג 3666.8 מ״ג
    אבץ 5.7 מ״ג 22.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    12 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 777.1 קק״ל 3108.3 קק״ל
    פחמימות 12.2 גרם 48.6 גרם
    שומן 53.9 גרם 215.7 גרם
    נתרן 1679.8 מ״ג 6719.4 מ״ג
    חלבון 57.9 גרם 231.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 19.9 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 34.3 גרם
    כולסטרול 195.2 מ״ג 780.8 מ״ג
    סידן 87.0 מ״ג 348.1 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 14.8 מ״ג
    אשלגן 916.7 מ״ג 3666.8 מ״ג
    אבץ 5.7 מ״ג 22.7 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מתבלים את נתחי העוף במלח ופלפל.
  2. מחממים סיר גדול ורחב עם שמן זית ומטגנים בו את השום והעגבניות הקצוצות.
  3. מוסיפים את חלקי העוף וסוגרים תחילה את הצד עם העור ואז הופכים ל-2-3 דקות נוספות.
  4. מוסיפים לסיר את רסק העגבניות והזיתים. מערבבים ומתבלים בלימון כבוש, אריסה ופלפל שחור.
  5. יוצקים כוס וחצי מרק או מים רותחים (או יותר), ומוודאים שהרוטב מכסה את חלקי העוף. מביאים לרתיחה.
  6. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי-שעתיים (מוודאים שלא חסרים נוזלים) עד שהעוף נופל מהעצמות.

 

    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות