-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 237.5 קק״ל 950.0 קק״לפחמימות 12.7 גרם 50.8 גרםשומן 17.4 גרם 69.5 גרםנתרן 0.5 מ״ג 1.9 מ״גחלבון 3.9 גרם 15.4 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.2 גרםשומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.6 מ״ג 10.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 7.7 מ״ג 30.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
פחמימות13 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 237.5 קק״ל 950.0 קק״לפחמימות 12.7 גרם 50.8 גרםשומן 17.4 גרם 69.5 גרםנתרן 0.5 מ״ג 1.9 מ״גחלבון 3.9 גרם 15.4 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.2 גרםשומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.6 מ״ג 10.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 7.7 מ״ג 30.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שעועית ירוקה
-
3 כפות שמן זית
-
3 שיני שוםפרוסות
-
800 גרם שעועית ירוקה קפואה
-
1 כף רוטב סויה דל נתרן
-
1 כף סירופ מייפלאו סילאן או דבש (לגרסה לא טבעונית)
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
הגשה
-
1/2כוס או 50 גרם אגוזי פקאן טבעייםאו אגוזי מלך/לוז, קלויים וקצוצים גס
אופן הכנה
- מחממים ווק עם שמן זית. מוסיפים שום ואיך שמריחים אותו מיד מוסיפים את השעועית ומקפיצים כ-3 דקות.
- מוסיפים את הסויה והמייפל, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים 2 דקות נוספות.
- מפזרים מעל אגוזים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים ווק עם שמן זית. מוסיפים שום ואיך שמריחים אותו מיד מוסיפים את השעועית ומקפיצים כ-3 דקות.
- מוסיפים את הסויה והמייפל, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים 2 דקות נוספות.
- מפזרים מעל אגוזים ומגישים.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
הייהאם לבשל קודם את השעועית<
היי סיגל, אין צורך לבשל את השעועית לפני.