שעועית ירוקה קראנצ׳ית

שעועית ירוקה היא תוספת נפלאה לארוחה ונשנוש טעים במיוחד, שאפשר להכין עם ירוקים נוספים כמו אפונת שלג, ברוקולי או זוקיני
שעועית ירוקה היא תוספת נפלאה לארוחה ונשנוש טעים במיוחד, שאפשר להכין עם ירוקים נוספים כמו אפונת שלג, ברוקולי או זוקיני
  • מערכת Happy Food
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 237.5 קק״ל 950.0 קק״ל
    פחמימות 12.7 גרם 50.8 גרם
    שומן 17.4 גרם 69.5 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 15.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.2 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 7.7 מ״ג 30.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 237.5 קק״ל 950.0 קק״ל
    פחמימות 12.7 גרם 50.8 גרם
    שומן 17.4 גרם 69.5 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 15.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.2 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 7.7 מ״ג 30.9 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור

מצרכים

מצרכים


plus minus

שעועית ירוקה

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים ווק עם שמן זית. מוסיפים שום ואיך שמריחים אותו מיד מוסיפים את השעועית ומקפיצים כ-3 דקות.
  2. מוסיפים את הסויה והמייפל, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים 2 דקות נוספות.
  3. מפזרים מעל אגוזים ומגישים.
    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות