-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 70.9 קק״ל 496.5 קק״לפחמימות 6.2 גרם 43.6 גרםשומן 4.2 גרם 29.2 גרםנתרן 13.6 מ״ג 95.4 מ״גחלבון 1.9 גרם 13.0 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.8 גרםשומן רווי 0.8 גרם 5.5 גרםכולסטרול 1.7 מ״ג 12.0 מ״גסידן 1.1 מ״ג 7.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 13.8 מ״ג 96.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 3 שעות ו-20 דק׳
-
פחמימות6 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 70.9 קק״ל 496.5 קק״לפחמימות 6.2 גרם 43.6 גרםשומן 4.2 גרם 29.2 גרםנתרן 13.6 מ״ג 95.4 מ״גחלבון 1.9 גרם 13.0 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 4.8 גרםשומן רווי 0.8 גרם 5.5 גרםכולסטרול 1.7 מ״ג 12.0 מ״גסידן 1.1 מ״ג 7.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 13.8 מ״ג 96.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.2 מ״גסגור
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 7 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
125גרם או 1 חבילה אוכמניות טריותאו קפואות
-
200גרם או 1 גביע יוגורט 1.5%או יוגורט צמחי לגרסה טבעונית
-
50 גרם שוקולד מריר 80% קקאו
-
1 כפית שמן זיתעדין
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את היוגורט והאוכמניות עד שכל האוכמניות עטופות ביוגורט.
- בעזרת כף גלידה (או שתי כפות) יוצרים 7 תלוליות של היוגורט עם האוכמניות ומניחים על מגש עם נייר אפייה.
- מכניסים למקפיא ל3 שעות.
- לאחר 3 שעות ממיסים שוקולד מריר עם כפית שמן זית ובעזרת מזלג טובלים בכל פעם יחידה מהיוגורט עם האוכמניות בשוקולד המומס. מחזירים למגש עם נייר האפייה.
- מכניסים להקפאה ל10 דקות נוספות עד שהשוקולד מתקשה על היוגורט.
- מומלץ לשמור במקפיא.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את היוגורט והאוכמניות עד שכל האוכמניות עטופות ביוגורט.
- בעזרת כף גלידה (או שתי כפות) יוצרים 7 תלוליות של היוגורט עם האוכמניות ומניחים על מגש עם נייר אפייה.
- מכניסים למקפיא ל3 שעות.
- לאחר 3 שעות ממיסים שוקולד מריר עם כפית שמן זית ובעזרת מזלג טובלים בכל פעם יחידה מהיוגורט עם האוכמניות בשוקולד המומס. מחזירים למגש עם נייר האפייה.
- מכניסים להקפאה ל10 דקות נוספות עד שהשוקולד מתקשה על היוגורט.
- מומלץ לשמור במקפיא.
המתכון אושר על ידי דיאטנית קלינית ומנחת קבוצות לאיזון סוכר - ליאת ברנט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)