פוקי בול כרובית מפנק

לקראת הקיץ, טיול קצר להוואי. פוקי בול כרובית עם דג סלמון במרינדה משגעת, וירקות טריים ואפויים מלאים בטעמים שיעשו לכם וואו גם בעיניים וגם בבטן
לקראת הקיץ, טיול קצר להוואי. פוקי בול כרובית עם דג סלמון במרינדה משגעת, וירקות טריים ואפויים מלאים בטעמים שיעשו לכם וואו גם בעיניים וגם בבטן
  • שיר אלפי-זגר
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    31 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 817.0 קק״ל 3268.1 קק״ל
    פחמימות 30.5 גרם 122.2 גרם
    שומן 51.8 גרם 207.4 גרם
    נתרן 455.8 מ״ג 1823.4 מ״ג
    חלבון 50.4 גרם 201.7 גרם
    סיבים תזונתיים 15.4 גרם 61.7 גרם
    שומן רווי 16.1 גרם 64.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 114.3 מ״ג 457.3 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 1679.8 מ״ג 6719.1 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    31 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 817.0 קק״ל 3268.1 קק״ל
    פחמימות 30.5 גרם 122.2 גרם
    שומן 51.8 גרם 207.4 גרם
    נתרן 455.8 מ״ג 1823.4 מ״ג
    חלבון 50.4 גרם 201.7 גרם
    סיבים תזונתיים 15.4 גרם 61.7 גרם
    שומן רווי 16.1 גרם 64.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 114.3 מ״ג 457.3 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 1679.8 מ״ג 6719.1 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
מתכוני דגים
שיר אלפי-זגר
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

בסיס הפוקי בול

לטופינג

רוטב סאטה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את אורז הכרובית: במחבת גדולה מחממים את הכרובית הקצוצה, שמן הזית, רוטב הסויה והמלח.
  2. בעזרת כף מערבבים כ-10 דקות את הכרובית עד שנהיית זהובה (חשוב לשמור על כך שהכרובית תהיה פריכה ולא רכה).
  3. מכינים את הסלמון: מחממים תנור ל-200 מעלות חום עליון תחתון ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  4. בקערה מערבבים שמן זית, מלח ופלפל.
  5. יוצקים את המרינדה של שמן הזית לתבנית ומניחים את נתחי הסלמון כשהעור כלפי מעלה. אופים 12 דקות וחותכים לקוביות.
  6. מכינים את הבטטה: מחממים תנור ל-200 מעלות במצב טורבו.
  7. חוצים את הבטטה לאורך.
  8. בתבנית עם נייר אפייה שמים כף שמן זית ומפזרים מלח גס. מניחים את הבטטה עם הצד החצוי כלפי מטה על התבנית. מברישים שמן זית על החלק החיצוני (על הקליפה) של הבטטות.
  9. מעבירים לתנור ואופים 30 דקות עד שהבטטה אפויה לחלוטין. החלק החיצוני צריך להיות שרוף מעט. מסירים את הקליפה, חותכים לקוביות ומוסיפים לפוקי בול.
  10. מכינים את רוטב הסאטה: לוקחים סיר ומכניסים את כל המצרכים לתוכו.
  11. מערבבים היטב על להבה גבוהה עד שחמאת הבוטנים נטמעת כחלק מהתערובת.
  12. ממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות על להבה נמוכה.
  13. מרכיבים את המנה ובתיאבון!

    פוקי בול כרובית
    פוקי בול כרובית. צילום: אביה מלכא


    מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

    תגובות (0)

    Avatar

    קטגוריות

    אביזרים

    טכניקות

    תגיות